texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
SoonerTex0623, Bobby J., JPhillips1973, RTFishal, H1 ranger
119178 Registered Users
Top Posters(All Time)
hopalong 120,981
TexDawg 119,770
Bigbob_FTW 95,306
John175☮ 85,918
Pilothawk 83,274
Bob Davis 82,313
Mark Perry 72,476
Derek 🐝 68,321
JDavis7873 67,416
Forum Statistics
Forums59
Topics1,038,845
Posts13,953,867
Members144,178
Most Online39,925
Dec 30th, 2023
Print Thread
Dual console units #14535253 11/14/22 04:50 PM
Joined: Mar 2007
Posts: 201
S
savntay Offline OP
Outdoorsman
OP Offline
Outdoorsman
S
Joined: Mar 2007
Posts: 201
I have a question about dual monitors at the console. I would like to add another one to the console, would I have to add another transducer to the rear? if so, what is the best setup for the additional transducer? Are there any video on this method?

Thanks

Re: Dual console units [Re: savntay] #14535288 11/14/22 05:19 PM
Joined: Aug 2017
Posts: 213
Bahala Offline
Outdoorsman
Offline
Outdoorsman
Joined: Aug 2017
Posts: 213
What unit are you currently running at the console?


[Linked Image]

Marine Electronics and Accessories Sales, Installs, and Repair. We are authorized re-sellers for Garmin,
Humminbird, Lowrance, Minn Kota, Ionic Lithium Batteries, and many more. Give us a call at 936-247-3800.
Re: Dual console units [Re: Bahala] #14535322 11/14/22 05:41 PM
Joined: Mar 2007
Posts: 201
S
savntay Offline OP
Outdoorsman
OP Offline
Outdoorsman
S
Joined: Mar 2007
Posts: 201
Originally Posted by Bahala
What unit are you currently running at the console?


Currently I'm running Lowrance units, Ti2

Re: Dual console units [Re: savntay] #14535328 11/14/22 05:45 PM
Joined: Oct 2020
Posts: 367
L
Larry Hutchens Lowrance Pro S Offline
Angler
Offline
Angler
L
Joined: Oct 2020
Posts: 367
TI2 units have one sonar channel and can only share with another TI2. You can wifi share another TI2 for mapping and get the sonar data from the other TI2. You don't have the best unit for what you want to do. Might be a good Idea to go to the HDS Lives then expand from there. My question what is your intent to add another unit for? and what do you have on the bow?


Lowrance On Water Training
www.LowranceOnWater.com

Lowrance Pro-Staff since 1986 Bass and Crappie Fishing, Hunting, Farming, On Water Training , Exploring Texas and its history.
Re: Dual console units [Re: Larry Hutchens Lowrance Pro S] #14535559 11/14/22 10:07 PM
Joined: Mar 2007
Posts: 201
S
savntay Offline OP
Outdoorsman
OP Offline
Outdoorsman
S
Joined: Mar 2007
Posts: 201
Originally Posted by Larry Hutchens Lowrance Pro S
TI2 units have one sonar channel and can only share with another TI2. You can wifi share another TI2 for mapping and get the sonar data from the other TI2. You don't have the best unit for what you want to do. Might be a good Idea to go to the HDS Lives then expand from there. My question what is your intent to add another unit for? and what do you have on the bow?


My main intent was to used them for side scanning and for mapping.

Thanks for the input. I more then glad I asked the question before going down this rabbit hole. It sound like the Ti2's wouldn't be the best units for this application.

Re: Dual console units [Re: savntay] #14535695 11/15/22 12:31 AM
Joined: Oct 2020
Posts: 367
L
Larry Hutchens Lowrance Pro S Offline
Angler
Offline
Angler
L
Joined: Oct 2020
Posts: 367
There is going to be some great Deals on Lowrance in BP and Cabelas starting monday before Black Friday. if you have questions feel free to PM me anytime.


Lowrance On Water Training
www.LowranceOnWater.com

Lowrance Pro-Staff since 1986 Bass and Crappie Fishing, Hunting, Farming, On Water Training , Exploring Texas and its history.
Previous Thread
Index
Next Thread

© 1998-2022 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3