texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
JDR78, Cephus-54, Rob.c, sdp1836, UncleBob
117861 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 112,260
hopalong 110,217
Bigbob_FTW 85,940
John175☮ 83,795
Pilothawk 82,623
Derek 🐝 67,935
Mark Perry 67,901
JDavis7873 67,414
Bob Davis 64,336
Forum Statistics
Forums60
Topics1,149,940
Posts15,702,336
Members142,861
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
Lowrance unites HDS and Elite #14591375 01/09/23 06:29 PM
Joined: Mar 2007
Posts: 182
S
savntay Offline OP
Outdoorsman
OP Offline
Outdoorsman
S
Joined: Mar 2007
Posts: 182
I have an Lowrance HDS 9 gen 2 at the console and an Elite TI2 on the front deck. My question is, can I link these units to share waypoints?

Thanks in advance for the help.

Last edited by savntay; 01/09/23 07:29 PM.
Re: Lowrance unites HDS and Elite [Re: savntay] #14592872 01/10/23 07:53 PM
Joined: Oct 2020
Posts: 258
L
Larry Hutchens Lowrance Pro S Offline
Angler
Offline
Angler
L
Joined: Oct 2020
Posts: 258
Not in any easy way. HDS has ethernet TI2 has WIFI. The only option not a big fan of it but setting up NMEA 2000 Network you can share as along as both units are on all the time as it virtual and does not save them or sync them like ethernet does.


Lowrance On Water Training
www.LowranceOnWater.com

Lowrance Pro-Staff since 1986 Bass and Crappie Fishing, Hunting, Farming, On Water Training , Exploring Texas and its history.
Re: Lowrance unites HDS and Elite [Re: savntay] #14593354 01/11/23 04:58 AM
Joined: Mar 2007
Posts: 182
S
savntay Offline OP
Outdoorsman
OP Offline
Outdoorsman
S
Joined: Mar 2007
Posts: 182
Thanks!

Previous Thread
Index
Next Thread

© 1998-2022 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3