texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
SoonerTex0623, Bobby J., JPhillips1973, RTFishal, H1 ranger
119178 Registered Users
Top Posters(All Time)
hopalong 120,981
TexDawg 119,770
Bigbob_FTW 95,306
John175☮ 85,918
Pilothawk 83,274
Bob Davis 82,313
Mark Perry 72,476
Derek 🐝 68,321
JDavis7873 67,416
Forum Statistics
Forums59
Topics1,038,849
Posts13,954,018
Members144,178
Most Online39,925
Dec 30th, 2023
Print Thread
Networking Helix10 to Helix15 #14478195 09/15/22 11:48 AM
Joined: Dec 2017
Posts: 150
C
CrappieKiller62 Offline OP
Outdoorsman
OP Offline
Outdoorsman
C
Joined: Dec 2017
Posts: 150
Is there any reason why you wouldn't want to network these two units? I use the 10 to navigate and locate structure/fish with SI, and I use the 15 for mega live on the bow.

Re: Networking Helix10 to Helix15 [Re: CrappieKiller62] #14481142 09/18/22 07:09 PM
Joined: Aug 2021
Posts: 108
Fish Tackle & Marine Offline
Outdoorsman
Offline
Outdoorsman
Joined: Aug 2021
Posts: 108
If there isnt a need to share info between the 2 units but most wanna share waypoints, data, and even live.

Previous Thread
Index
Next Thread

© 1998-2022 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3