texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
TSU2023, wedjul152020, Kimballbass, Klaytone, Hulapoppin
113250 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 95,642
hopalong 87,698
Pilothawk 79,900
John175☮ 77,641
JDavis7873 67,400
Bigbob_FTW 65,536
Derek 🐝 64,402
Mark Perry 60,283
Tritonman 58,922
facebook
Forum Statistics
Forums62
Topics783,074
Posts9,880,858
Members113,250
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
Page 1 of 2 1 2
Tall mount for Livescope? #13611542 06/29/20 01:14 AM
Joined: Feb 2009
Posts: 1,047
8
8upwithfishin' Online Content OP
Extreme Angler
OP Online Content
Extreme Angler
8
Joined: Feb 2009
Posts: 1,047
Fished with a buddy that has Livescope for first time and my neck hurts. Need suggestion a on how to raise the unit since I will be using one soon. Thx upfront.

Wet Rooster Jigs Fishing Super Store
Re: Tall mount for Livescope? [Re: 8upwithfishin'] #13611571 06/29/20 01:38 AM
Joined: Mar 2002
Posts: 3,286
S
Slewfoot Online Content
TFF Team Angler
Online Content
TFF Team Angler
S
Joined: Mar 2002
Posts: 3,286
I got mine on a 12” RAM arm from David at Shut up and Fish! Works good and I already had the RAM ball on the deck so easy fix!!

Re: Tall mount for Livescope? [Re: 8upwithfishin'] #13611575 06/29/20 01:39 AM
Joined: Jul 2010
Posts: 255
F
F4Gator Offline
Angler
Offline
Angler
F
Joined: Jul 2010
Posts: 255
Check out Cornfield Crappie gear -- they have single and double mounts as well as bridge extenders too.


Not retired, self-employed -- paying myself to do what I like to do!

Re: Tall mount for Livescope? [Re: 8upwithfishin'] #13611664 06/29/20 03:12 AM
Joined: Jan 2012
Posts: 1,532
H
HOGON Offline
Extreme Angler
Offline
Extreme Angler
H
Joined: Jan 2012
Posts: 1,532
Ram Mount to raise it.

It's right in front of the chair up front like looking at a TV.


ACC CRAPPIE STIX
BONEHEAD TACKLE
LEWS REELS
PEPOPS JIGS
FEARLESS JIGS
BUBBAS BAITS
MAD CRAPPIE JIGS
DANS JIGS
CRAZY ANGLER TACKLE
THERMOCLINE LURES
CONSTANT PURSUIT OUTFITTERS
MR CRAPPIE
POWER PRO SUPER SLICK BRAID
BERKLEY VANISH GOLD/TRANSITION
LIFT SAVER TROLLING MOTOR MOUNT
SHUT UP AND FISH
THUMPER ELITE OUTFITTERS
Re: Tall mount for Livescope? [Re: 8upwithfishin'] #13611708 06/29/20 04:23 AM
Joined: Aug 2008
Posts: 169
A
ARKMAY Offline
Outdoorsman
Offline
Outdoorsman
A
Joined: Aug 2008
Posts: 169
Got mine on a cornfeild crappie mount works great!
[Linked Image]

Re: Tall mount for Livescope? [Re: 8upwithfishin'] #13611786 06/29/20 11:55 AM
Joined: Feb 2009
Posts: 1,047
8
8upwithfishin' Online Content OP
Extreme Angler
OP Online Content
Extreme Angler
8
Joined: Feb 2009
Posts: 1,047
ARKMAY, how tall is that and which model? I was wanting something taller than 12"?

Re: Tall mount for Livescope? [Re: 8upwithfishin'] #13611916 06/29/20 01:52 PM
Joined: Nov 2017
Posts: 47
D
DOFC Online Content
Outdoorsman
Online Content
Outdoorsman
D
Joined: Nov 2017
Posts: 47
I'm using my Millenium Spyder Lok. I just removed the T bar and drilled a hole in the Garmin mount. 12"-24" and removable if necessary. $149

Last edited by DOFC; 06/29/20 01:53 PM.
Re: Tall mount for Livescope? [Re: 8upwithfishin'] #13611946 06/29/20 02:05 PM
Joined: Sep 2019
Posts: 202
T
ThaDudeAbides Offline
Outdoorsman
Offline
Outdoorsman
T
Joined: Sep 2019
Posts: 202
Just need a little extra hardware to make this one work.

https://www.amazon.com/Millennium-M...hy=9026903&hvtargid=pla-737893895443


THUMP 2020
Re: Tall mount for Livescope? [Re: 8upwithfishin'] #13611997 06/29/20 02:40 PM
Joined: Jul 2010
Posts: 255
F
F4Gator Offline
Angler
Offline
Angler
F
Joined: Jul 2010
Posts: 255
The Cornfield Crappie Gear mount -- The TELESCOPING SINGLE MOUNT extends from 20" to 30". Made from high strength aluminum. The mounting plate will accept Lowrance,Garmin and Humminbird manufacture hole patterns with tapped 1/4-20 holes. The base plate is 6" round and 1/2 " thick. The bridge mount adds 5" to the height.


Not retired, self-employed -- paying myself to do what I like to do!

Re: Tall mount for Livescope? [Re: 8upwithfishin'] #13612264 06/29/20 06:09 PM
Joined: Feb 2017
Posts: 320
L
lurenthewind Offline
Angler
Offline
Angler
L
Joined: Feb 2017
Posts: 320
I used the 12" Ram Mount as well. Quick and easy and removable in 10 seconds if necessary.

Wayne


Luck will beat skill any time you have enough of it!
Re: Tall mount for Livescope? [Re: 8upwithfishin'] #13612940 06/30/20 02:22 AM
Joined: Feb 2009
Posts: 1,047
8
8upwithfishin' Online Content OP
Extreme Angler
OP Online Content
Extreme Angler
8
Joined: Feb 2009
Posts: 1,047
What's the model Ram mount ya'll ate talking about? Thx

Re: Tall mount for Livescope? [Re: 8upwithfishin'] #13613191 06/30/20 12:44 PM
Joined: Aug 2004
Posts: 13,617
Cameron Online Sick
TFF Guru
Online Sick
TFF Guru
Joined: Aug 2004
Posts: 13,617
I have a mount from Dub-L-Seat that is telescoping I’ll sell pretty cheap. It wouldn’t work in my basscat.

Re: Tall mount for Livescope? [Re: 8upwithfishin'] #13613198 06/30/20 12:49 PM
Joined: Feb 2009
Posts: 1,047
8
8upwithfishin' Online Content OP
Extreme Angler
OP Online Content
Extreme Angler
8
Joined: Feb 2009
Posts: 1,047
PM sent Cameron

Re: Tall mount for Livescope? [Re: 8upwithfishin'] #13613516 06/30/20 04:38 PM
Joined: Mar 2002
Posts: 3,286
S
Slewfoot Online Content
TFF Team Angler
Online Content
TFF Team Angler
S
Joined: Mar 2002
Posts: 3,286
Originally Posted by 8upwithfishin'
ARKMAY, how tall is that and which model? I was wanting something taller than 12"?



12" ram actually raises the graph about 2' off the deck. You got the ball on the deck, ball on top of the arm and then the graph bracket above that. Lot's of good options though. I would have went with a bridge if it wouldn't have blocked my HDS 9 in the dash I use for mapping.

Re: Tall mount for Livescope? [Re: Slewfoot] #13613612 06/30/20 05:34 PM
Joined: Jul 2012
Posts: 20,832
D
Davedave Online Content
Bigfoot Seeker
Online Content
Bigfoot Seeker
D
Joined: Jul 2012
Posts: 20,832
Originally Posted by Slewfoot
Originally Posted by 8upwithfishin'
ARKMAY, how tall is that and which model? I was wanting something taller than 12"?



12" ram actually raises the graph about 2' off the deck. You got the ball on the deck, ball on top of the arm and then the graph bracket above that. Lot's of good options though. I would have went with a bridge if it wouldn't have blocked my HDS 9 in the dash I use for mapping.

If you keep it up, you won’t be able to go under bridges, unless they’re drawbridges.

Page 1 of 2 1 2
Previous Thread
Index
Next Thread


© 1998-2019 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3