texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
MGH15, Majoranger, Ol Thumper, FishingHouYW, OB-OG
114133 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 98,662
hopalong 91,634
Pilothawk 80,535
John175☮ 77,923
Bigbob_FTW 69,105
JDavis7873 67,400
Derek 🐝 65,574
Mark Perry 61,399
Tritonman 59,010
facebook
Forum Statistics
Forums62
Topics1,135,881
Posts15,485,627
Members139,133
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
Page 1 of 2 1 2
Tall mount for Livescope? #13611542 06/29/20 01:14 AM
Joined: Feb 2009
Posts: 1,087
8
8upwithfishin' Online Content OP
Extreme Angler
OP Online Content
Extreme Angler
8
Joined: Feb 2009
Posts: 1,087
Fished with a buddy that has Livescope for first time and my neck hurts. Need suggestion a on how to raise the unit since I will be using one soon. Thx upfront.

Wet Rooster Jigs Fishing Super Store
Re: Tall mount for Livescope? [Re: 8upwithfishin'] #13611571 06/29/20 01:38 AM
Joined: Mar 2002
Posts: 3,400
S
Slewfoot Offline
TFF Team Angler
Offline
TFF Team Angler
S
Joined: Mar 2002
Posts: 3,400
I got mine on a 12” RAM arm from David at Shut up and Fish! Works good and I already had the RAM ball on the deck so easy fix!!

Re: Tall mount for Livescope? [Re: 8upwithfishin'] #13611575 06/29/20 01:39 AM
Joined: Jul 2010
Posts: 368
F
F4Gator Offline
Angler
Offline
Angler
F
Joined: Jul 2010
Posts: 368
Check out Cornfield Crappie gear -- they have single and double mounts as well as bridge extenders too.


Not retired, self-employed -- paying myself to do what I like to do!

[Linked Image]

Phormer Phantom Phlyer
flag
Re: Tall mount for Livescope? [Re: 8upwithfishin'] #13611664 06/29/20 03:12 AM
Joined: Jan 2012
Posts: 1,629
H
HOGON Online Content
Extreme Angler
Online Content
Extreme Angler
H
Joined: Jan 2012
Posts: 1,629
Ram Mount to raise it.

It's right in front of the chair up front like looking at a TV.


ACC CRAPPIE STIX
BONEHEAD TACKLE
LEWS REELS
PEPOPS JIGS
FEARLESS JIGS
BUBBAS BAITS
MAD CRAPPIE JIGS
DANS JIGS
CRAZY ANGLER TACKLE
THERMOCLINE LURES
CONSTANT PURSUIT OUTFITTERS
MR CRAPPIE
POWER PRO SUPER SLICK BRAID
BERKLEY VANISH GOLD/TRANSITION
LIFT SAVER TROLLING MOTOR MOUNT
SHUT UP AND FISH
SLAB SYNDICATE JIGS
THUMPER ELITE OUTFITTERS
Re: Tall mount for Livescope? [Re: 8upwithfishin'] #13611708 06/29/20 04:23 AM
Joined: Aug 2008
Posts: 169
A
ARKMAY Offline
Outdoorsman
Offline
Outdoorsman
A
Joined: Aug 2008
Posts: 169
Got mine on a cornfeild crappie mount works great!
[Linked Image]

Re: Tall mount for Livescope? [Re: 8upwithfishin'] #13611786 06/29/20 11:55 AM
Joined: Feb 2009
Posts: 1,087
8
8upwithfishin' Online Content OP
Extreme Angler
OP Online Content
Extreme Angler
8
Joined: Feb 2009
Posts: 1,087
ARKMAY, how tall is that and which model? I was wanting something taller than 12"?

Re: Tall mount for Livescope? [Re: 8upwithfishin'] #13611916 06/29/20 01:52 PM
Joined: Nov 2017
Posts: 50
D
DOFC Offline
Outdoorsman
Offline
Outdoorsman
D
Joined: Nov 2017
Posts: 50
I'm using my Millenium Spyder Lok. I just removed the T bar and drilled a hole in the Garmin mount. 12"-24" and removable if necessary. $149

Last edited by DOFC; 06/29/20 01:53 PM.
Re: Tall mount for Livescope? [Re: 8upwithfishin'] #13611946 06/29/20 02:05 PM
Joined: Sep 2019
Posts: 282
ThaDudeAbides Offline
Angler
Offline
Angler
Joined: Sep 2019
Posts: 282
Just need a little extra hardware to make this one work.

https://www.amazon.com/Millennium-M...hy=9026903&hvtargid=pla-737893895443


THUMP 2020
Re: Tall mount for Livescope? [Re: 8upwithfishin'] #13611997 06/29/20 02:40 PM
Joined: Jul 2010
Posts: 368
F
F4Gator Offline
Angler
Offline
Angler
F
Joined: Jul 2010
Posts: 368
The Cornfield Crappie Gear mount -- The TELESCOPING SINGLE MOUNT extends from 20" to 30". Made from high strength aluminum. The mounting plate will accept Lowrance,Garmin and Humminbird manufacture hole patterns with tapped 1/4-20 holes. The base plate is 6" round and 1/2 " thick. The bridge mount adds 5" to the height.


Not retired, self-employed -- paying myself to do what I like to do!

[Linked Image]

Phormer Phantom Phlyer
flag
Re: Tall mount for Livescope? [Re: 8upwithfishin'] #13612264 06/29/20 06:09 PM
Joined: Feb 2017
Posts: 379
L
lurenthewind Offline
Angler
Offline
Angler
L
Joined: Feb 2017
Posts: 379
I used the 12" Ram Mount as well. Quick and easy and removable in 10 seconds if necessary.

Wayne


Luck will beat skill any time you have enough of it!
Re: Tall mount for Livescope? [Re: 8upwithfishin'] #13612940 06/30/20 02:22 AM
Joined: Feb 2009
Posts: 1,087
8
8upwithfishin' Online Content OP
Extreme Angler
OP Online Content
Extreme Angler
8
Joined: Feb 2009
Posts: 1,087
What's the model Ram mount ya'll ate talking about? Thx

Re: Tall mount for Livescope? [Re: 8upwithfishin'] #13613191 06/30/20 12:44 PM
Joined: Aug 2004
Posts: 13,626
Cameron Offline
TFF Guru
Offline
TFF Guru
Joined: Aug 2004
Posts: 13,626
I have a mount from Dub-L-Seat that is telescoping I’ll sell pretty cheap. It wouldn’t work in my basscat.

Re: Tall mount for Livescope? [Re: 8upwithfishin'] #13613198 06/30/20 12:49 PM
Joined: Feb 2009
Posts: 1,087
8
8upwithfishin' Online Content OP
Extreme Angler
OP Online Content
Extreme Angler
8
Joined: Feb 2009
Posts: 1,087
PM sent Cameron

Re: Tall mount for Livescope? [Re: 8upwithfishin'] #13613516 06/30/20 04:38 PM
Joined: Mar 2002
Posts: 3,400
S
Slewfoot Offline
TFF Team Angler
Offline
TFF Team Angler
S
Joined: Mar 2002
Posts: 3,400
Originally Posted by 8upwithfishin'
ARKMAY, how tall is that and which model? I was wanting something taller than 12"?



12" ram actually raises the graph about 2' off the deck. You got the ball on the deck, ball on top of the arm and then the graph bracket above that. Lot's of good options though. I would have went with a bridge if it wouldn't have blocked my HDS 9 in the dash I use for mapping.

Re: Tall mount for Livescope? [Re: Slewfoot] #13613612 06/30/20 05:34 PM
Joined: Jul 2012
Posts: 21,617
D
Davedave Online Content
Bigfoot Seeker
Online Content
Bigfoot Seeker
D
Joined: Jul 2012
Posts: 21,617
Originally Posted by Slewfoot
Originally Posted by 8upwithfishin'
ARKMAY, how tall is that and which model? I was wanting something taller than 12"?



12" ram actually raises the graph about 2' off the deck. You got the ball on the deck, ball on top of the arm and then the graph bracket above that. Lot's of good options though. I would have went with a bridge if it wouldn't have blocked my HDS 9 in the dash I use for mapping.

If you keep it up, you won’t be able to go under bridges, unless they’re drawbridges.

Page 1 of 2 1 2
Previous Thread
Index
Next Thread

© 1998-2019 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3