texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
JsjWestTexas, KyeCephus, #Lurker, Davionspiller, KEverett
119316 Registered Users
Top Posters(All Time)
hopalong 121,182
TexDawg 120,950
Bigbob_FTW 97,865
Bob Davis 85,780
Pilothawk 83,430
Mark Perry 73,039
Derek 🐝 68,384
JDavis7873 67,416
LoneStarSon 61,214
Forum Statistics
Forums59
Topics1,043,907
Posts14,044,093
Members144,316
Most Online39,925
Dec 30th, 2023
Print Thread
TI2 route / waypoint #14141882 09/26/21 06:55 PM
Joined: Dec 2007
Posts: 15,235
B
bloo_rainger Online Content OP
TFF Guru
OP Online Content
TFF Guru
B
Joined: Dec 2007
Posts: 15,235
First my waypoint issue.
When I pick a waypoint and say go to waypoint, nothing happens.
It Draws my line to the point and we just sit there.
I’m scratching my head.

Second, my route issue.
When I pick my points to make a route and start the route, it says route destination is complete or something to that effect.
Any suggestions?

Re: TI2 route / waypoint [Re: bloo_rainger] #14142281 09/27/21 01:44 AM
Joined: Oct 2005
Posts: 979
Rob Jasper Lowrance Pro-Staff Offline
Pro Angler
Offline
Pro Angler
Joined: Oct 2005
Posts: 979
Is your Elite Ti2 connected to a Ghost via NMEA network? May need to talk to better understand your routing issue.


Rob Jasper
Previous Thread
Index
Next Thread

© 1998-2022 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3