texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
UncleTX1, Mick McGuire, Mike..., UA Fishing, Hippy
115980 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 104,582
hopalong 100,234
Pilothawk 81,292
John175☮ 80,064
Bigbob_FTW 76,389
JDavis7873 67,408
Derek 🐝 67,054
Mark Perry 64,096
Forum Statistics
Forums61
Topics1,157,588
Posts15,830,824
Members140,980
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
TI2 route / waypoint #14141882 09/26/21 06:55 PM
Joined: Dec 2007
Posts: 7,827
B
bloo_rainger Offline OP
TFF Celebrity
OP Offline
TFF Celebrity
B
Joined: Dec 2007
Posts: 7,827
First my waypoint issue.
When I pick a waypoint and say go to waypoint, nothing happens.
It Draws my line to the point and we just sit there.
I’m scratching my head.

Second, my route issue.
When I pick my points to make a route and start the route, it says route destination is complete or something to that effect.
Any suggestions?

Re: TI2 route / waypoint [Re: bloo_rainger] #14142281 09/27/21 01:44 AM
Joined: Oct 2005
Posts: 946
Rob Jasper Lowrance Pro-Staff Offline
Pro Angler
Offline
Pro Angler
Joined: Oct 2005
Posts: 946
Is your Elite Ti2 connected to a Ghost via NMEA network? May need to talk to better understand your routing issue.


Rob Jasper
Previous Thread
Index
Next Thread

© 1998-2021 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3