texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
moore61, MikeLott, RB88, greenpin, ccjohnson
115879 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 104,133
hopalong 99,372
Pilothawk 81,177
John175☮ 79,903
Bigbob_FTW 75,794
JDavis7873 67,408
Derek 🐝 66,953
Mark Perry 63,807
Forum Statistics
Forums61
Topics1,155,882
Posts15,803,195
Members140,879
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
Lowrance TI2 12 inch graph mount #14121203 09/07/21 12:29 AM
Joined: Dec 2007
Posts: 7,670
B
bloo_rainger Offline OP
TFF Celebrity
OP Offline
TFF Celebrity
B
Joined: Dec 2007
Posts: 7,670
What is the model number RAM mount that I need for this graph?
I am looking for four bolts to hold the graph to the mount.
I saw a picture and I only saw two bolts holding the units together.
Hope that makes sense.

PS,
It doesn’t have to necessarily be a RAM mount but the go to mount is what I’m looking for.

Last edited by bloo_rainger; 09/07/21 12:33 AM.
Re: Lowrance TI2 12 inch graph mount [Re: bloo_rainger] #14121427 09/07/21 11:10 AM
Joined: Oct 2005
Posts: 944
Rob Jasper Lowrance Pro-Staff Offline
Pro Angler
Offline
Pro Angler
Joined: Oct 2005
Posts: 944
Go to rammount.com. You will want the 'D' size either short arm or long arm. If short arm works for your situation, it is more stable. Suggest not to get anything cheaper for a 12" unit.


Rob Jasper
Re: Lowrance TI2 12 inch graph mount [Re: bloo_rainger] #14121613 09/07/21 02:03 PM
Joined: Dec 2007
Posts: 7,670
B
bloo_rainger Offline OP
TFF Celebrity
OP Offline
TFF Celebrity
B
Joined: Dec 2007
Posts: 7,670
Rob,
i picked up the "D" size mount and found that only two holes would match up between the Graph and the Mount. is that standard?
my smaller seven inch graph had four holes line up between the graph and the mount.
guess i was looking for four screws to line up versus just two...…..

Re: Lowrance TI2 12 inch graph mount [Re: bloo_rainger] #14121682 09/07/21 02:59 PM
Joined: Jan 2019
Posts: 198
S
SAdoc Online Content
Outdoorsman
Online Content
Outdoorsman
S
Joined: Jan 2019
Posts: 198
Pretty sure that’s the mount I have. I had to break out the drill.

Re: Lowrance TI2 12 inch graph mount [Re: SAdoc] #14121862 09/07/21 05:04 PM
Joined: Dec 2007
Posts: 7,670
B
bloo_rainger Offline OP
TFF Celebrity
OP Offline
TFF Celebrity
B
Joined: Dec 2007
Posts: 7,670
Originally Posted by SAdoc
Pretty sure that’s the mount I have. I had to break out the drill.


seems like for the price I wouldn't have drill extra holes. maybe I have high expectations...…….

Re: Lowrance TI2 12 inch graph mount [Re: bloo_rainger] #14122108 09/07/21 08:08 PM
Joined: Oct 2005
Posts: 944
Rob Jasper Lowrance Pro-Staff Offline
Pro Angler
Offline
Pro Angler
Joined: Oct 2005
Posts: 944
DRILL Baby DRILL. Hey line up what you can to center the mount and drill yourself holes needed. I have a total of FOUR bolts on mine & think I drilled two holes.


Rob Jasper
Re: Lowrance TI2 12 inch graph mount [Re: Rob Jasper Lowrance Pro-Staff] #14123044 09/08/21 06:50 PM
Joined: Dec 2008
Posts: 6,255
F
Fishbonz Online Content
TFF Celebrity
Online Content
TFF Celebrity
F
Joined: Dec 2008
Posts: 6,255
Originally Posted by Rob Jasper Lowrance Pro-Staff
DRILL Baby DRILL. Hey line up what you can to center the mount and drill yourself holes needed. I have a total of FOUR bolts on mine & think I drilled two holes.

What He said!! thumb


HE aka Fishbonz
Previous Thread
Index
Next Thread

© 1998-2021 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3