texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
Ahab89, gjones1222, bigbass1170, Augustus McCrey, DFWLipRipper
115385 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 102,461
hopalong 97,134
Pilothawk 80,886
John175☮ 79,158
Bigbob_FTW 73,960
JDavis7873 67,402
Derek 🐝 66,645
Mark Perry 62,874
Forum Statistics
Forums61
Topics1,149,495
Posts15,714,943
Members140,385
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
Motorguide XI3 problem #14022334 06/06/21 04:12 AM
Joined: Apr 2021
Posts: 32
W
Whistlebritches Offline OP
Outdoorsman
OP Offline
Outdoorsman
W
Joined: Apr 2021
Posts: 32
Just put an XI3 On the boat a few weeks ago.First trip out it deployed by itself while on the trailer,I thought maybe I didn't lock it in well.Today it deployed by itself just as I planed out at about 30 mph.Destroyed the shaft........anyone else had MG problems?I intend to contact them Monday and see if they'll honor the warranty.Any thoughts or experience?

Re: Motorguide XI3 problem [Re: Whistlebritches] #14023395 06/07/21 01:36 PM
Joined: May 2019
Posts: 207
J
JAlfred Offline
Outdoorsman
Offline
Outdoorsman
J
Joined: May 2019
Posts: 207
Mine deployed several times in rough water, but I was able to stop quickly enough to prevent damage. Finally installed a Ram mount that keeps the motor from bouncing and also prevents unintentional deployments.
[img]https://photos.google.com/photo/AF1QipOY2wVWjqpmIsSR0scAPV84spi7UagdUSPteBb3[/img]

Previous Thread
Index
Next Thread

© 1998-2019 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3