texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
drew82, GoFishin, KrisR, Fins_and_feathers, JB117
117280 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 109,235
hopalong 106,437
Bigbob_FTW 82,210
Pilothawk 82,083
John175☮ 81,854
Derek 🐝 67,703
JDavis7873 67,408
Mark Perry 66,034
Forum Statistics
Forums59
Topics1,140,607
Posts15,542,749
Members142,280
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
lowrance 12 carbons #14016265 05/31/21 01:06 PM
Joined: Sep 2012
Posts: 151
jbtackle Offline OP
Outdoorsman
OP Offline
Outdoorsman
Joined: Sep 2012
Posts: 151
can you hook up two new carbons up with just one yellow cable

Re: lowrance 12 carbons [Re: jbtackle] #14016368 05/31/21 02:45 PM
Joined: Oct 2005
Posts: 973
Rob Jasper Lowrance Pro-Staff Online Content
Pro Angler
Online Content
Pro Angler
Joined: Oct 2005
Posts: 973
Depends on what you plan to hook up to the Carbon, like Active Target, 3D SS box...
Unless it is difficult to do, I would do both. If one is hard to get to, don't have to worry about it unless you hook up a device where it is needed.


Rob Jasper
Previous Thread
Index
Next Thread

© 1998-2022 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3