texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
LoveringDDS, Hook line and sinker, Htrev777, Addi, Dogfish2020
115357 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 102,319
hopalong 96,970
Pilothawk 80,876
John175☮ 79,112
Bigbob_FTW 73,810
JDavis7873 67,402
Derek 🐝 66,618
Mark Perry 62,850
Forum Statistics
Forums61
Topics1,148,945
Posts15,707,632
Members140,357
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
LiveScope transducer & sonar transducer same shaft? #14001166 05/17/21 09:31 PM
Joined: Oct 2005
Posts: 207
B
Ben Ther Online Content OP
Outdoorsman
OP Online Content
Outdoorsman
B
Joined: Oct 2005
Posts: 207
Hi All,
I was wondering if I can put my two Garmin transducers on the same shaft? The LiveScope transducer & the standard sonar transducer, one under the other one.

Re: LiveScope transducer & sonar transducer same shaft? [Re: Ben Ther] #14017193 06/01/21 11:52 AM
Joined: Sep 2008
Posts: 96,970
hopalong Online Content
Pumpkin Head
Online Content
Pumpkin Head
Joined: Sep 2008
Posts: 96,970
I have my livescope on my force trolling motor, force has the uhd ducer on bottom and livescope is about 18" above it.
works great.


" Hop, set the hook"!

TexDawg 99,999

lake fork FISHERMANS COVE MARINA/reservations - 903 474 7479
Previous Thread
Index
Next Thread

© 1998-2019 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3