texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
68bassman, Slammer4, Big Ray Wu, Mardaddyo, TomK19
117088 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 108,449
hopalong 105,427
Pilothawk 82,000
John175☮ 81,508
Bigbob_FTW 81,171
Derek 🐝 67,632
JDavis7873 67,408
Mark Perry 65,739
Forum Statistics
Forums61
Topics1,147,143
Posts15,553,417
Members142,088
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
LiveScope transducer & sonar transducer same shaft? #14001166 05/17/21 09:31 PM
Joined: Oct 2005
Posts: 217
B
Ben Ther Offline OP
Outdoorsman
OP Offline
Outdoorsman
B
Joined: Oct 2005
Posts: 217
Hi All,
I was wondering if I can put my two Garmin transducers on the same shaft? The LiveScope transducer & the standard sonar transducer, one under the other one.

Re: LiveScope transducer & sonar transducer same shaft? [Re: Ben Ther] #14017193 06/01/21 11:52 AM
Joined: Sep 2008
Posts: 105,427
hopalong Online Confused
Pescador Loco
Online Confused
Pescador Loco
Joined: Sep 2008
Posts: 105,427
I have my livescope on my force trolling motor, force has the uhd ducer on bottom and livescope is about 18" above it.
works great.


" Hop, set the hook"!
hopalong 99,999
TexDawg 99,999
FJB! not my president by a long shot!

lake fork FISHERMANS COVE MARINA/reservations - 903 474 7479
Previous Thread
Index
Next Thread

© 1998-2022 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3