texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
MILBASS21, eatfishsleepgolf, GarrettLee89, Zonadog71, Wmolina
115204 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 101,740
hopalong 96,056
Pilothawk 80,810
John175☮ 78,909
Bigbob_FTW 73,072
JDavis7873 67,402
Derek 🐝 66,434
Mark Perry 62,594
Forum Statistics
Forums61
Topics1,146,430
Posts15,669,876
Members140,204
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
HDS 9s Gen 3 issue #13975844 04/27/21 05:13 PM
Joined: Apr 2021
Posts: 14
W
William pitts Offline OP
Green Horn
OP Offline
Green Horn
W
Joined: Apr 2021
Posts: 14
Does anyone know a common fix to getting my HDS 9s Gen 3 to share info with each other. I have them networked via the yellow Lowrance cable, and they worked for about a month, and now they will not share data and I cannot see or select my back transducer from my front graph so that I can use my SI/DI. I spent 3 hours this weekend watching videos and messing with it and no results.

Re: HDS 9s Gen 3 issue [Re: William pitts] #13975978 04/27/21 06:43 PM
Joined: Oct 2005
Posts: 918
Rob Jasper Lowrance Pro-Staff Online Content
Pro Angler
Online Content
Pro Angler
Joined: Oct 2005
Posts: 918
If you don't mind talking on the phone we can walk through some stuff when you are in front of your units. If it worked and now its not, wonder if you have a bad Ethernet cable (Yellow cable).
I will shoot you a PM with my phone number.


Rob Jasper
Previous Thread
Index
Next Thread

© 1998-2019 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3