texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
Goins, Brady Sharp, Danny braune, LD Bell High School Fishing, jburds
117259 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 109,183
hopalong 106,289
Bigbob_FTW 82,108
Pilothawk 82,079
John175☮ 81,798
Derek 🐝 67,698
JDavis7873 67,408
Mark Perry 66,009
Forum Statistics
Forums59
Topics1,140,341
Posts15,538,076
Members142,259
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
225 EFI help #13822219 12/28/20 06:27 PM
Joined: Oct 2012
Posts: 93
O
otrdriver2002 Offline OP
Outdoorsman
OP Offline
Outdoorsman
O
Joined: Oct 2012
Posts: 93
Hi I just bought a used 98 225 EFI with no compression on #6 to used as a parts motor for my 95 225efi. After swapping lower units and putting a new water pump I am getting GOOD flow out the pee hole but NO water out the pressure gauge hose. On the muff or in the tub at idle or 2000 rpm. Hose is not plugged as I can blow back through it.
It should flow water when running in a tub shouldn't it?


Best todate 12.03 Clyde Lake. 1995 Elite 202 Champion still floating.
Re: 225 EFI help [Re: otrdriver2002] #13822416 12/28/20 10:25 PM
Joined: Sep 2008
Posts: 106,289
hopalong Online Confused
Pescador Loco
Online Confused
Pescador Loco
Joined: Sep 2008
Posts: 106,289
are you letting it run till warm enough to open the poppets?

is it a deep tub or a 12" wash tub type, need to be sure the water is not being aerated by the exhaust or it will suck air a lot.

have you put it in at a ramp and run it? might try that next if not.


" Hop, set the hook"!
hopalong 99,999
TexDawg 99,999
FJB! not my president by a long shot!

lake fork FISHERMANS COVE MARINA/reservations - 903 474 7479
Previous Thread
Index
Next Thread

© 1998-2022 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3