texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
Jake.Boos, Shadslayer69, Steven Dunnavant, Goodtogo, BenBarber
114094 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 98,583
Pilothawk 80,525
John175☮ 77,868
Bigbob_FTW 68,935
JDavis7873 67,400
Derek 🐝 65,510
Mark Perry 61,374
Tritonman 59,010
facebook
Forum Statistics
Forums62
Topics1,135,385
Posts15,478,193
Members139,094
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
Lowrance Elite 12 and 9 ti #13770951 11/15/20 03:58 AM
Joined: Oct 2020
Posts: 3
L
LiveMinnow Offline OP
Green Horn
OP Offline
Green Horn
L
Joined: Oct 2020
Posts: 3
Hey guys I am looking at buying a boat with elite ti 12 at console and elite ti 9 on bow. can these two ti units be networked to one another? they are not ti2.

thank you

Re: Lowrance Elite 12 and 9 ti [Re: LiveMinnow] #13771044 11/15/20 07:59 AM
Joined: Oct 2020
Posts: 13
L
Larry Hutchens Lowrance Pro S Offline
Green Horn
Offline
Green Horn
L
Joined: Oct 2020
Posts: 13
No network sharing on the TI, Has Nema 2000 so virtual waypoint sharing only Bass Pro and Cabelas have TI2s black friday specials very good price Those can share wirelessly Waypoints, Sonar and maps. Does not share Side Image

Last edited by Larry Hutchens Lowrance Pro S; 11/15/20 08:01 AM.

On Water Training
www.LowranceOnWater.com

Lowrance Pro-Staff since 1986 Bass and Crappie Fishing, Hunting, Farming, On Water Training , Exploring Texas and its history.
Re: Lowrance Elite 12 and 9 ti [Re: Larry Hutchens Lowrance Pro S] #13771176 11/15/20 01:40 PM
Joined: Oct 2020
Posts: 3
L
LiveMinnow Offline OP
Green Horn
OP Offline
Green Horn
L
Joined: Oct 2020
Posts: 3
So if a waypoint is created on the 12 ti at the console that same waypoint shows up on the 9 on the bow?

Thank You for the info

Re: Lowrance Elite 12 and 9 ti [Re: LiveMinnow] #13771235 11/15/20 02:22 PM
Joined: Nov 2014
Posts: 1,971
GTrigg Online Content
Extreme Angler
Online Content
Extreme Angler
Joined: Nov 2014
Posts: 1,971
Originally Posted by LiveMinnow
So if a waypoint is created on the 12 ti at the console that same waypoint shows up on the 9 on the bow?

This will be correct.


[Linked Image]



Previous Thread
Index
Next Thread

Moderated by  Duck_Hunter 

© 1998-2019 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3