texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
Rallen74, Number19, Pops#1, BigAL33, TrXpatriot
114622 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 100,491
hopalong 94,267
Pilothawk 80,697
John175☮ 78,634
Bigbob_FTW 71,115
JDavis7873 67,401
Derek 🐝 66,077
Mark Perry 62,132
Forum Statistics
Forums61
Topics1,140,569
Posts15,581,151
Members139,621
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
Lowrance Elite 12 and 9 ti #13770951 11/15/20 03:58 AM
Joined: Oct 2020
Posts: 3
L
LiveMinnow Offline OP
Green Horn
OP Offline
Green Horn
L
Joined: Oct 2020
Posts: 3
Hey guys I am looking at buying a boat with elite ti 12 at console and elite ti 9 on bow. can these two ti units be networked to one another? they are not ti2.

thank you

Re: Lowrance Elite 12 and 9 ti [Re: LiveMinnow] #13771044 11/15/20 07:59 AM
Joined: Oct 2020
Posts: 35
L
Larry Hutchens Lowrance Pro S Offline
Outdoorsman
Offline
Outdoorsman
L
Joined: Oct 2020
Posts: 35
No network sharing on the TI, Has Nema 2000 so virtual waypoint sharing only Bass Pro and Cabelas have TI2s black friday specials very good price Those can share wirelessly Waypoints, Sonar and maps. Does not share Side Image

Last edited by Larry Hutchens Lowrance Pro S; 11/15/20 08:01 AM.

On Water Training
www.LowranceOnWater.com

Lowrance Pro-Staff since 1986 Bass and Crappie Fishing, Hunting, Farming, On Water Training , Exploring Texas and its history.
Re: Lowrance Elite 12 and 9 ti [Re: Larry Hutchens Lowrance Pro S] #13771176 11/15/20 01:40 PM
Joined: Oct 2020
Posts: 3
L
LiveMinnow Offline OP
Green Horn
OP Offline
Green Horn
L
Joined: Oct 2020
Posts: 3
So if a waypoint is created on the 12 ti at the console that same waypoint shows up on the 9 on the bow?

Thank You for the info

Re: Lowrance Elite 12 and 9 ti [Re: LiveMinnow] #13771235 11/15/20 02:22 PM
Joined: Nov 2014
Posts: 2,087
GTrigg Offline
Extreme Angler
Offline
Extreme Angler
Joined: Nov 2014
Posts: 2,087
Originally Posted by LiveMinnow
So if a waypoint is created on the 12 ti at the console that same waypoint shows up on the 9 on the bow?

This will be correct.


[Linked Image]



Previous Thread
Index
Next Thread

Moderated by  Duck_Hunter 

© 1998-2019 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3