texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
Steven Dunnavant, Goodtogo, BenBarber, R Garison, Bobthephysicist
114092 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 98,574
Pilothawk 80,525
John175☮ 77,868
Bigbob_FTW 68,924
JDavis7873 67,400
Derek 🐝 65,510
Mark Perry 61,374
Tritonman 59,010
facebook
Forum Statistics
Forums62
Topics1,135,339
Posts15,477,811
Members139,092
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
Lowrance Elite 7 Ti2 Question #13717904 10/02/20 01:40 PM
Joined: Jan 2008
Posts: 1,763
T
texasflycaster Offline OP
Extreme Angler
OP Offline
Extreme Angler
T
Joined: Jan 2008
Posts: 1,763
I am a long way from genius. I hate that I can't figure this out, but maybe it's not me!? I like having my previous "trails" show up every time (meaning saved and viewable), but the only way I can figure out how to do that is go to menu and record every single trip as a new trail. Only thing I do that may be unusual is - I have to remove the unit from skiff for safe keeping (thus away from constant power source). Running the Navionics Lakes Chip, and that huge triple transducer - if that matters at all. I believe all are up to date, but are there firmware updates to the actual unit? If there is some menu setting, that is exactly what I am hoping for to resolve this. THANKS!

Re: Lowrance Elite 7 Ti2 Question [Re: texasflycaster] #13717942 10/02/20 02:06 PM
Joined: Apr 2017
Posts: 4,247
tmd11111 Online Content
TFF Team Angler
Online Content
TFF Team Angler
Joined: Apr 2017
Posts: 4,247
Go to main menu, settings. Turn trials on.

Re: Lowrance Elite 7 Ti2 Question [Re: texasflycaster] #13718076 10/02/20 03:54 PM
Joined: Oct 2005
Posts: 862
Rob Jasper Lowrance Pro-Staff Offline
Pro Angler
Offline
Pro Angler
Joined: Oct 2005
Posts: 862
Go to PAGES - SETTING - WAYPOINTS - TRIAL Tab - ON&RECORD


Rob Jasper
Re: Lowrance Elite 7 Ti2 Question [Re: texasflycaster] #13719970 10/04/20 06:52 PM
Joined: Jan 2008
Posts: 1,763
T
texasflycaster Offline OP
Extreme Angler
OP Offline
Extreme Angler
T
Joined: Jan 2008
Posts: 1,763
Had already done that and it does not work. Guessing I have a firmware problem. But will take a second look. THANKS!

Previous Thread
Index
Next Thread

Moderated by  Duck_Hunter 

© 1998-2019 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3