texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
yaksemas88, Chavo79, Hunyock, Dn1047324, ValleTheFishingDude
113962 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 97,830
hopalong 90,836
Pilothawk 80,388
John175☮ 77,777
Bigbob_FTW 67,937
JDavis7873 67,400
Derek 🐝 65,272
Mark Perry 61,022
Tritonman 59,005
facebook
Forum Statistics
Forums62
Topics783,099
Posts9,941,123
Members113,962
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
Need to re-mount my transducer #13711489 09/26/20 12:01 AM
Joined: Sep 2007
Posts: 1,133
C
ChristianMartin Offline OP
Extreme Angler
OP Offline
Extreme Angler
C
Joined: Sep 2007
Posts: 1,133
Just bought a Skeeter with a Garmin 93sv. The previous owner mounted the transducer on the bottom step level with the bottom of the boat. Well I knocked it off today on the bunk board while loading the boat. I need to move it up. Can I mount it to the jack plate or to the step above the drain?

Any advice is more than appreciated!

Thanks!

Re: Need to re-mount my transducer [Re: ChristianMartin] #13712831 09/27/20 12:48 PM
Joined: Oct 2002
Posts: 5,963
R
ring fry Offline
TFF Celebrity
Offline
TFF Celebrity
R
Joined: Oct 2002
Posts: 5,963
You can. Mine are located on the step. You just won't get readings on plane.

Retired grass grower


2008 NCAA Mens Basketball Champions
GO JAYHAWKS

Re: Need to re-mount my transducer [Re: ChristianMartin] #13713204 09/27/20 08:15 PM
Joined: Sep 2008
Posts: 90,836
hopalong Online Content
Pumpkin Head
Online Content
Pumpkin Head
Joined: Sep 2008
Posts: 90,836
93sv on 95 202 champion, use a transom block. put it about 6 - 10" inboard on right side. not gonna read on plane but won't mess with prop either.

https://www.basspro.com/shop/en/ste...Gb-I4Y2vxRoCg6oQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds




[Linked Image]


" Hop, set the hook"!


lake fork FISHERMANS COVE MARINA/reservations - 903 474 7479
Re: Need to re-mount my transducer [Re: ChristianMartin] #13714111 09/28/20 04:46 PM
Joined: Sep 2007
Posts: 1,133
C
ChristianMartin Offline OP
Extreme Angler
OP Offline
Extreme Angler
C
Joined: Sep 2007
Posts: 1,133
Thank you. I still have the factory installed flasher in the dash for depth on plane. Security of my transducer means more than reading depth at speed...

Re: Need to re-mount my transducer [Re: ChristianMartin] #13714182 09/28/20 05:39 PM
Joined: Jun 2009
Posts: 1,998
F
fordnut Offline
Extreme Angler
Offline
Extreme Angler
F
Joined: Jun 2009
Posts: 1,998
I bought a Jackplate mount for my Totalscan from Transducer Shield and Saver.
[Linked Image]


[Linked Image]

Previous Thread
Index
Next Thread

Moderated by  Duck_Hunter 

© 1998-2019 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3