texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
trophy, BenIzzie, jthorn, Choctaw Angler, Richard Downey
114613 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 100,474
hopalong 94,227
Pilothawk 80,697
John175☮ 78,613
Bigbob_FTW 71,097
JDavis7873 67,401
Derek 🐝 66,068
Mark Perry 62,118
Forum Statistics
Forums61
Topics1,140,508
Posts15,579,898
Members139,613
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
GARMIN Livescope Gupdate #13700934 09/15/20 12:13 AM
Joined: Apr 2002
Posts: 856
C
crankbait 1 Offline OP
Pro Angler
OP Offline
Pro Angler
C
Joined: Apr 2002
Posts: 856
First I want to thanks all of u for giving advice on garmin livescope it helped me decide so I bought a 10" Garmin ecomap 106sv with livescope lvs32 trnsducer all most done with installation but I have one more question I see where the latest software update was first of Sept its 13.2 version. I checked my new unit and it has 11.2 software version do I need to update I think I seen on the BBC board that some were having trouble with the new software 13.2 version and they went back to 11.2 version any of you experience this. I will be leaving Thursday for a championship and will not have access to computer to upgrade software if needed so i need to do it before I leave this will be the first chance to get it in the water so I don't want to get there and it not work due to outdated software. Thanks for all info

Re: GARMIN Livescope Gupdate [Re: crankbait 1] #13711523 09/26/20 01:10 AM
Joined: Feb 2020
Posts: 24
S
Sealyon Offline
Outdoorsman
Offline
Outdoorsman
S
Joined: Feb 2020
Posts: 24
Originally Posted by crankbait 1
First I want to thanks all of u for giving advice on garmin livescope it helped me decide so I bought a 10" Garmin ecomap 106sv with livescope lvs32 trnsducer all most done with installation but I have one more question I see where the latest software update was first of Sept its 13.2 version. I checked my new unit and it has 11.2 software version do I need to update I think I seen on the BBC board that some were having trouble with the new software 13.2 version and they went back to 11.2 version any of you experience this. I will be leaving Thursday for a championship and will not have access to computer to upgrade software if needed so i need to do it before I leave this will be the first chance to get it in the water so I don't want to get there and it not work due to outdated software. Thanks for all info

No you don't ,it will work just fine so long as your ducer orientation is correct

Previous Thread
Index
Next Thread

© 1998-2019 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3