texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
Kickinbass903, Joshep P, Doc_0424, Vital, TX Salty Bay
115219 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 101,784
hopalong 96,129
Pilothawk 80,816
John175☮ 78,929
Bigbob_FTW 73,146
JDavis7873 67,402
Derek 🐝 66,457
Mark Perry 62,619
Forum Statistics
Forums61
Topics1,146,637
Posts15,673,488
Members140,219
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
Skeeter/ Yamaha questions #13692021 09/05/20 07:20 PM
Joined: Jan 2012
Posts: 213
T
tangledup3 Online Content OP
Outdoorsman
OP Online Content
Outdoorsman
T
Joined: Jan 2012
Posts: 213
O7 225zx with an 06 hpdi Vmax. First question is would anyone know why the engine would bog down to a limp mode only when full throttle getting on plane and the temperature light comes on as well. As soon as I let off and gradually get on plane there is no problem. Motor is peeing fine and water pressure is between 15 to 18 ish. Motor does not do this any other time even at wot going down the lake. Only to get on plane. My other issue is my boat just started taking on water. Enough that the auto bulge pump kicks on about once an hour. Gonna order a new drain plug to see if that helps but thought maybe someone has had these same issues and could give me some suggestions . Any help would be greatly appreciated. Thanks for any input or ideas.

Re: Skeeter/ Yamaha questions [Re: tangledup3] #13693388 09/07/20 02:14 PM
Joined: Jun 2016
Posts: 343
T
Txfiremn Online Content
Angler
Online Content
Angler
T
Joined: Jun 2016
Posts: 343
As far as the motor goes, I really can't help besides saying check all filters. With the boat taking on that much water, have you checked that the hull and cap are securely together? I had to have Skeeter tighten and caulk mine back together at the transom.

Previous Thread
Index
Next Thread

© 1998-2019 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3