texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
Seekerware.com, Props Plus Longview, TX, _J_M_P_, josephhuff, BettaKeeper
116928 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 107,803
hopalong 104,766
Pilothawk 81,926
John175☮ 81,348
Bigbob_FTW 80,295
Derek 🐝 67,585
JDavis7873 67,408
Mark Perry 65,565
Forum Statistics
Forums61
Topics1,144,757
Posts15,521,938
Members141,928
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
Livescope transducer depth? #13635492 07/18/20 11:17 PM
Joined: Feb 2009
Posts: 1,178
8
8upwithfishin' Online Content OP
Extreme Angler
OP Online Content
Extreme Angler
8
Joined: Feb 2009
Posts: 1,178
How deep in the water do you put your transducer when mounted on a pole? Thx

Re: Livescope transducer depth? [Re: 8upwithfishin'] #13635883 07/19/20 01:25 PM
Joined: Oct 2001
Posts: 14,564
M
Mo Offline
TFF Guru
Offline
TFF Guru
M
Joined: Oct 2001
Posts: 14,564
I figure you want it deeper than your trolling motor.
Mo



MY BACKYARD , 20,000 ACRES , NO MOWING smile
Re: Livescope transducer depth? [Re: 8upwithfishin'] #13635936 07/19/20 02:25 PM
Joined: Mar 2002
Posts: 3,891
S
Slewfoot Offline
TFF Team Angler
Offline
TFF Team Angler
S
Joined: Mar 2002
Posts: 3,891
As long as it’s in the water it’s working. I would put it deep enough the boat bouncing up and down wouldn’t have it coming out of the water.

Previous Thread
Index
Next Thread

© 1998-2022 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3