texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
Chaycemdown, Jadams446, Fishnobi, 1bg, rbishop57
113448 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 96,159
hopalong 88,411
Pilothawk 79,965
John175☮ 77,777
JDavis7873® 67,400
Bigbob_FTW 66,039
Mark Perry 60,416
Tritonman 58,942
facebook
Forum Statistics
Forums62
Topics776,904
Posts9,852,470
Members113,448
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
Need some help please #13616798 07/02/20 08:44 PM
Joined: Mar 2017
Posts: 133
B
bo tbo Offline OP
Outdoorsman
OP Offline
Outdoorsman
B
Joined: Mar 2017
Posts: 133
This might be in the wrong place, but here we go. My son has a 2002 Mercury XR6 150 that won't start and the trim does not work. I found a wiring diagram and have the problem isolated to a fuse, which shows to be located around the motor. Problem is I can not find the fuse. Does anyone know where it is located? I don't want to start pulling things off the motor to try to find it and it not be there. Any help will be much appreciated.

Moritz Chevrolet - 9101 Camp Bowie W Blvd, Fort Worth, TX - Monte Coon (817) 696-2003
Re: Need some help please [Re: bo tbo] #13616846 07/02/20 09:16 PM
Joined: May 2009
Posts: 7,998
T
Texan Til I Die Offline
TFF Celebrity
Offline
TFF Celebrity
T
Joined: May 2009
Posts: 7,998
It may not look like a traditional fuse. Look for something similar to this.

[Linked Image]


“If ever time should come, when vain and aspiring men shall possess the highest seats in Government, our country will stand in need of its experienced patriots to prevent its ruin.” - Samuel Adams
Re: Need some help please [Re: bo tbo] #13616970 07/02/20 10:47 PM
Joined: May 2008
Posts: 6,651
R
Rayzor Offline
TFF Celebrity
Offline
TFF Celebrity
R
Joined: May 2008
Posts: 6,651
Longshot here. My 2001 Mercury EFI literally has a blade fuse stuck into the engine on the right side. You have to take the cowling off to get to it.


Be safe,
Rayzor
[Linked Image]
2001 Triton Tx-21/225 Mercury EFI
Re: Need some help please [Re: bo tbo] #13617040 07/02/20 11:30 PM
Joined: Sep 2008
Posts: 88,411
hopalong Offline
Pumpkin Head
Offline
Pumpkin Head
Joined: Sep 2008
Posts: 88,411
my 95 200 xri has an auto type fuse under the cowling, passenger side of block about the middle on mine.

sounds like the problem, happened to me on texoma and had to be towed in but had a johnson on back then. 25c fuse and runnin again.


" Hop, set the hook"!


lake fork FISHERMANS COVE MARINA/reservations - 903 474 7479
Previous Thread
Index
Next Thread


© 1998-2019 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3