texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
Fishingforfun43, BuddyLove, StevenG91, Djqless, Irishman55
112305 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 93,345
hopalong 84,930
Pilothawk 79,487
John175☮ 76,131
JDavis7873 67,398
Derek 🐝 63,909
Bigbob_FTW 62,934
Mark Perry 59,014
Tritonman 58,864
facebook
Forum Statistics
Forums62
Topics773,933
Posts9,753,936
Members112,305
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
TotalScan transducer #13449265 02/24/20 05:35 AM
Joined: Jan 2019
Posts: 43
Stankygato Offline OP
Outdoorsman
OP Offline
Outdoorsman
Joined: Jan 2019
Posts: 43
Just got a new total scan transducer. The picture on my graph is so bad and pixelated. I put the transducer in the exact same spot as the previous one. The only reason I can think of is that I have the excess transducer wire coiled up and ziptied in the side panel next to some other wires. Any advice, assuming the coiled up wore isn’t the problem?

Attached Files 337D2CD5-C5D7-4409-944A-43ED05FE3821.jpeg
Moritz Chevrolet - 9101 Camp Bowie W Blvd, Fort Worth, TX - Monte Coon (817) 696-2003
Re: TotalScan transducer [Re: Stankygato] #13449308 02/24/20 11:43 AM
Joined: Jul 2009
Posts: 1,000
S
Skunked Again Fishing Offline
Extreme Angler
Offline
Extreme Angler
S
Joined: Jul 2009
Posts: 1,000
Looks like you’re not running chirp. Try that, and also try adjusting your ping rate to a higher rate.
Tim


One 10-pounder is better than ten 1-pounders; but 100 1-pounders is ok too!
YouTube Channel: www.youtube.com/SkunkedAgain
Re: TotalScan transducer [Re: Stankygato] #13449343 02/24/20 12:23 PM
Joined: Dec 2010
Posts: 520
A
andy52887 Online Content
Pro Angler
Online Content
Pro Angler
A
Joined: Dec 2010
Posts: 520
With a gen 3 you probably won’t get to much better. The best transducer is the 3 in 1 but of course won’t work with gen 3.

Previous Thread
Index
Next Thread


© 1998-2019 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3