texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
Prez9475, Randyfish, 10v3cr4ft, TXB4, LoveringDDS
115361 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 102,334
hopalong 96,988
Pilothawk 80,879
John175☮ 79,121
Bigbob_FTW 73,839
JDavis7873® 67,402
Mark Perry 62,854
Forum Statistics
Forums61
Topics1,149,038
Posts15,708,735
Members140,361
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
Linking garmins #13441744 02/17/20 03:13 AM
Joined: Dec 2009
Posts: 469
woolyhogtail Offline OP
Angler
OP Offline
Angler
Joined: Dec 2009
Posts: 469
I have a 93sv plus on the bow with livescope and was thinking of getting a 93sv uhd for the console. The problem im having is how to link the two to share waypoints. I’ve read about connecting blue and brown wires and different cables so im confused. The only port open on the front unit is a nema 2000 port. Can I just run a nema cable between the units or what? Just want to share waypoints. Thanks

Moritz Chevrolet - 9101 Camp Bowie W Blvd, Fort Worth, TX - Monte Coon (817) 696-2003
Re: Linking garmins [Re: woolyhogtail] #13441803 02/17/20 05:02 AM
Joined: Oct 2018
Posts: 490
Medinalakeguy Offline
Angler
Offline
Angler
Joined: Oct 2018
Posts: 490
Maybe through the active captain app?


Falcon Rods > G.Loomis
Texas A&M class of 22'
2000 Triton TR21
Re: Linking garmins [Re: woolyhogtail] #13441858 02/17/20 12:28 PM
Joined: Sep 2008
Posts: 96,988
hopalong Online Content
Pumpkin Head
Online Content
Pumpkin Head
Joined: Sep 2008
Posts: 96,988
they will link with the built in wifi I believe, I have 2 93sv plus I just installed along with the force tm.
tm and bow unit link auto when turned on, pretty sure the console and bow unit link with the wifi too.


" Hop, set the hook"!

TexDawg 99,999

lake fork FISHERMANS COVE MARINA/reservations - 903 474 7479
Previous Thread
Index
Next Thread

© 1998-2019 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3