texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
Old Irish BNB Denton,Tx, EAWeiss, Cat-Fish333, river runner 1, Popping shorty
112036 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 92,837
hopalong 83,711
Pilothawk 79,350
John175☮ 75,306
JDavis7873 67,398
Derek 🐝 63,732
Bigbob_FTW 62,099
Tritonman 58,836
Mark Perry 58,500
facebook
Forum Statistics
Forums62
Topics770,278
Posts9,702,467
Members112,036
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
Question on Channel 1 and 2 on a Carbon 12 #13434641 02/11/20 12:29 AM
Joined: May 2005
Posts: 640
S
Steel_Man Offline OP
Pro Angler
OP Offline
Pro Angler
S
Joined: May 2005
Posts: 640
I have a regular 2d blue connection transducer connected to my unit as well as a 3 n 1. When I go to my sonar settings it shows Channel 1 off and Channel 2 on and the 3n1 listed as the source. When I turn on Channel 1 and go to setting it does not show both channels and it shows unknown as the source. Is there something else I need to do to show both channels as well as the transducers connected?

Re: Question on Channel 1 and 2 on a Carbon 12 [Re: Steel_Man] #13435144 02/11/20 01:28 PM
Joined: Oct 2005
Posts: 765
Rob Jasper Lowrance Pro-Staff Offline
Pro Angler
Offline
Pro Angler
Joined: Oct 2005
Posts: 765
I am going to send you a PM to call me when you are in front of your units, but try INSTALLING the 2D ducer under - PAGES -- SETTINGS -- SONAR -- INSTALLATION and choosing your 2D transducer.


Rob Jasper
Previous Thread
Index
Next Thread

Moderated by  Duck_Hunter 


© 1998-2019 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3