texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
IMightKnowSomething, wesoftexas, Cruzcab, CWP70, cleebibb
111154 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 91,580
hopalong 81,540
Pilothawk 78,597
John175☮ 72,736
JDavis7873 67,397
Derek 🐝 62,810
Tritonman 58,744
Bigbob_FTW 58,417
Mark Perry 56,515
facebook
Forum Statistics
Forums60
Topics758,955
Posts9,534,754
Members111,154
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
Help - Lowrance LCX-15 MT #13268050 09/02/19 08:27 PM
Joined: Jul 2001
Posts: 737
Doyle Holman Offline OP
Pro Angler
OP Offline
Pro Angler
Joined: Jul 2001
Posts: 737
Lowrance LCX-15MT
When you mash the on button, the unit will come on showing the first screen that you normally see and then the screen goes blank except for the word Loading in the lower left corner. It never loads and the screen never changes. If you turn it off and back on, still the same as described above. I know the unit is old and no help from Lowrance but would like get it working since I have a lot of Crappie brush pile waypoints on it. Any help will be appreciated. Thank you:

Re: Help - Lowrance LCX-15 MT [Re: Doyle Holman] #13268092 09/02/19 09:28 PM
Joined: Nov 2002
Posts: 4,115
Gamblinman Offline
TFF Team Angler
Offline
TFF Team Angler
Joined: Nov 2002
Posts: 4,115
I have 2 LCX-19C's that do the same thing. I was never able to find anyone that could or would try to fix them. Lowrance would not even try.

Good Luck

Previous Thread
Index
Next Thread


© 1998-2019 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3