texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
BloodyMess, iowajohn, clintbull1, msaileen53, Mitch83
111468 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 92,019
hopalong 82,234
Pilothawk 78,883
John175☮ 73,784
JDavis7873 67,397
Derek 🐝 63,168
Bigbob_FTW 60,106
Tritonman 58,780
Mark Perry 57,353
facebook
Forum Statistics
Forums60
Topics763,331
Posts9,599,534
Members111,468
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
Lowrance 3d #13251404 08/18/19 02:27 AM
Joined: Sep 2011
Posts: 466
S
Sandblaster Offline OP
Angler
OP Offline
Angler
S
Joined: Sep 2011
Posts: 466
If I have a Lowrance HDS Live unit what all do I need in order to get the 3D? Do I need just the 3D transducer or the transducer and the module or is the Active Imaging transducer capable of 3D?


"It has been said that the Lord does not count the days spent fishing against your total allotment."
Re: Lowrance 3d [Re: Sandblaster] #13251471 08/18/19 03:18 AM
Joined: Aug 2007
Posts: 1,125
F
fluker Offline
Extreme Angler
Offline
Extreme Angler
F
Joined: Aug 2007
Posts: 1,125
You need the module, transducer, ethernet cable. AI is not capable of 3D.

Re: Lowrance 3d [Re: Sandblaster] #13253704 08/20/19 01:14 PM
Joined: Oct 2005
Posts: 740
Rob Jasper Lowrance Pro-Staff Online Content
Pro Angler
Online Content
Pro Angler
Joined: Oct 2005
Posts: 740
Just order/buy the complete 3D transducer kit. It will come with the Module (black box), Transducer w/mounting bracket, Ethernet Cable.
Like fluker stated the Active Imaging does not have 3D capabilities YET. In the future there may be an AI-3D ducer, but not now.


Rob Jasper
Re: Lowrance 3d [Re: Sandblaster] #13254175 08/20/19 06:54 PM
Joined: Aug 2017
Posts: 115
B
Bahala Offline
Outdoorsman
Offline
Outdoorsman
B
Joined: Aug 2017
Posts: 115
Shop around. There are some good deals out there on 3D bundles.

Previous Thread
Index
Next Thread


© 1998-2019 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3