texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
Jrtodora, TWM97, XChris1632X, Dan from Kaufman, Jhobbs1970
111160 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 91,594
hopalong 81,557
Pilothawk 78,605
John175☮ 72,758
JDavis7873 67,397
Derek 🐝 62,844
Tritonman 58,751
Bigbob_FTW 58,488
Mark Perry 56,532
facebook
Forum Statistics
Forums60
Topics759,089
Posts9,537,012
Members111,160
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
Lowrance 3d #13251404 08/18/19 02:27 AM
Joined: Sep 2011
Posts: 464
S
Sandblaster Offline OP
Angler
OP Offline
Angler
S
Joined: Sep 2011
Posts: 464
If I have a Lowrance HDS Live unit what all do I need in order to get the 3D? Do I need just the 3D transducer or the transducer and the module or is the Active Imaging transducer capable of 3D?


"It has been said that the Lord does not count the days spent fishing against your total allotment."
Re: Lowrance 3d [Re: Sandblaster] #13251471 08/18/19 03:18 AM
Joined: Aug 2007
Posts: 1,118
F
fluker Offline
Extreme Angler
Offline
Extreme Angler
F
Joined: Aug 2007
Posts: 1,118
You need the module, transducer, ethernet cable. AI is not capable of 3D.

Re: Lowrance 3d [Re: Sandblaster] #13253704 08/20/19 01:14 PM
Joined: Oct 2005
Posts: 734
Rob Jasper Lowrance Pro-Staff Offline
Pro Angler
Offline
Pro Angler
Joined: Oct 2005
Posts: 734
Just order/buy the complete 3D transducer kit. It will come with the Module (black box), Transducer w/mounting bracket, Ethernet Cable.
Like fluker stated the Active Imaging does not have 3D capabilities YET. In the future there may be an AI-3D ducer, but not now.


Rob Jasper
Re: Lowrance 3d [Re: Sandblaster] #13254175 08/20/19 06:54 PM
Joined: Aug 2017
Posts: 102
B
Bahala Offline
Outdoorsman
Offline
Outdoorsman
B
Joined: Aug 2017
Posts: 102
Shop around. There are some good deals out there on 3D bundles.


[Linked Image]
Previous Thread
Index
Next Thread


© 1998-2019 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3