texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
Richard Dang, Southern, Bassfish1 Texas, donna may, N.TexasCummins
111283 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 91,758
hopalong 81,855
Pilothawk 78,698
John175☮ 73,156
JDavis7873 67,397
Derek 🐝 62,998
Bigbob_FTW 59,130
Tritonman 58,759
Mark Perry 56,796
facebook
Forum Statistics
Forums60
Topics760,704
Posts9,560,600
Members111,279
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
Lowrance question #13243345 08/10/19 10:06 PM
Joined: May 2007
Posts: 664
R
rducky625 Offline OP
Pro Angler
OP Offline
Pro Angler
R
Joined: May 2007
Posts: 664
For.u lowrance guru's, if I buy a hds carbon 12 and.an active image 2 in 1 transducer do I need anything else to hook it up like an lss module?

Bass Fishing Ad
Re: Lowrance question [Re: rducky625] #13243375 08/10/19 10:43 PM
Joined: Jul 2011
Posts: 2,540
D
David Burton Offline
Extreme Angler
Offline
Extreme Angler
D
Joined: Jul 2011
Posts: 2,540
Yeah, you'll need a 2-d transducer. You'll get your down and side imaging without anything else, but you need something for the Traditional sonar.

Last edited by David Burton; 08/10/19 10:44 PM.

David Burton
2015 Skeeter FX 21

...and down goes PhotoBucket with the new Terms of Service... I predict they will be out of business or begging for forgiveness inside a month. 6/30/2017
Re: Lowrance question [Re: rducky625] #13243383 08/10/19 10:57 PM
Joined: May 2007
Posts: 664
R
rducky625 Offline OP
Pro Angler
OP Offline
Pro Angler
R
Joined: May 2007
Posts: 664
Thanks David I have a sonar transducer already in my boat that will hook up fine I just needed to make sure I did not need any kind of module to hook up the 2 in 1 transducer

Previous Thread
Index
Next Thread


© 1998-2019 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3