texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
JSarabia, Richard Dang, Southern, Bassfish1 Texas, donna may
111284 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 91,758
hopalong 81,857
Pilothawk 78,698
John175☮ 73,158
JDavis7873 67,397
Derek 🐝 62,998
Bigbob_FTW 59,130
Tritonman 58,759
Mark Perry 56,807
facebook
Forum Statistics
Forums60
Topics760,720
Posts9,560,825
Members111,284
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
Helix 12 MEGA si combo voltage #13235475 08/04/19 08:55 PM
Joined: Sep 2015
Posts: 105
N
nxt Offline OP
Outdoorsman
OP Offline
Outdoorsman
N
Joined: Sep 2015
Posts: 105
Replaced my Helix 10 si (gen 1) with this new unit at the console, did not replace the power cord. Voltage on the old unit reads 12.4 - on the new Helix 12 - 0 volts show on the system status page. Any advice on what's going on?


Mac
Re: Helix 12 MEGA si combo voltage [Re: nxt] #13235484 08/04/19 09:12 PM
Joined: Dec 2012
Posts: 5,850
44 Diesel Online Content
TFF Celebrity
Online Content
TFF Celebrity
Joined: Dec 2012
Posts: 5,850
Originally Posted by nxt
Replaced my Helix 10 si (gen 1) with this new unit at the console, did not replace the power cord. Voltage on the old unit reads 12.4 - on the new Helix 12 - 0 volts show on the system status page. Any advice on what's going on?




It's a software glitch, go by the voltage on the screen readouts

Last edited by 44 Diesel; 08/04/19 09:13 PM.
Re: Helix 12 MEGA si combo voltage [Re: 44 Diesel] #13236014 08/05/19 12:48 PM
Joined: Sep 2015
Posts: 105
N
nxt Offline OP
Outdoorsman
OP Offline
Outdoorsman
N
Joined: Sep 2015
Posts: 105
Thanks Diesel


Mac
Previous Thread
Index
Next Thread


© 1998-2019 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3