texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
Bduncan78, Fish4Free, champ415, Lookout, freefall87
113475 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 96,225
hopalong 88,526
Pilothawk 79,989
John175☮ 77,777
JDavis7873 67,400
Bigbob_FTW 66,108
Derek 🐝 64,577
Mark Perry 60,422
Tritonman 58,948
facebook
Forum Statistics
Forums62
Topics777,171
Posts9,856,244
Members113,474
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
Helix 12 MEGA si combo voltage #13235475 08/04/19 08:55 PM
Joined: Sep 2015
Posts: 130
nxt Offline OP
Outdoorsman
OP Offline
Outdoorsman
Joined: Sep 2015
Posts: 130
Replaced my Helix 10 si (gen 1) with this new unit at the console, did not replace the power cord. Voltage on the old unit reads 12.4 - on the new Helix 12 - 0 volts show on the system status page. Any advice on what's going on?


Mac
Re: Helix 12 MEGA si combo voltage [Re: nxt] #13235484 08/04/19 09:12 PM
Joined: Dec 2012
Posts: 6,229
44 Diesel Online Content
TFF Celebrity
Online Content
TFF Celebrity
Joined: Dec 2012
Posts: 6,229
Originally Posted by nxt
Replaced my Helix 10 si (gen 1) with this new unit at the console, did not replace the power cord. Voltage on the old unit reads 12.4 - on the new Helix 12 - 0 volts show on the system status page. Any advice on what's going on?




It's a software glitch, go by the voltage on the screen readouts

Last edited by 44 Diesel; 08/04/19 09:13 PM.
Re: Helix 12 MEGA si combo voltage [Re: 44 Diesel] #13236014 08/05/19 12:48 PM
Joined: Sep 2015
Posts: 130
nxt Offline OP
Outdoorsman
OP Offline
Outdoorsman
Joined: Sep 2015
Posts: 130
Thanks Diesel


Mac
Previous Thread
Index
Next Thread

Moderated by  Duck_Hunter 


© 1998-2019 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3