texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
Bassin7jeff, Rche, spindaddy, BilgeMark, zavien2021
116101 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 105,110
hopalong 101,071
Pilothawk 81,441
John175☮ 80,344
Bigbob_FTW 77,393
JDavis7873 67,408
Derek 🐝 67,157
Mark Perry 64,466
Forum Statistics
Forums61
Topics1,159,928
Posts15,866,342
Members141,099
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
LOWRANCE TRANSDUCER QUESTION #13192086 06/21/19 12:46 PM
Joined: Jun 2012
Posts: 304
Ty Burns Offline OP
Angler
OP Offline
Angler
Joined: Jun 2012
Posts: 304
I have (2) HDS 12 GEN 2s linked together with (1) LSS2 transducer. I'm adding a GEN 3. I believe the gen 3 will work with the LSS2 transducer.
My question is, will the GEN 2 work with a total scan transducer?
Thanks.


TLRWELDING.COM
Re: LOWRANCE TRANSDUCER QUESTION [Re: Ty Burns] #13192249 06/21/19 03:30 PM
Joined: Jul 2003
Posts: 3,290
Jason Gilstrap Offline
Mr. Lowrance
Offline
Mr. Lowrance
Joined: Jul 2003
Posts: 3,290
I would connect lss-2 transducer to the newer HDS Gen3 and then from that connect other 2 Gen2 units to it by ethernet.


Jason Gilstrap LOWRANCE PRO STAFF / Get A Limit Outdoors www.getalimitoutdoors.com
Re: LOWRANCE TRANSDUCER QUESTION [Re: Ty Burns] #13192425 06/21/19 05:46 PM
Joined: May 2009
Posts: 840
M
MAK747 Online Content
Pro Angler
Online Content
Pro Angler
M
Joined: May 2009
Posts: 840
Originally Posted by Ty Burns
I have (2) HDS 12 GEN 2s linked together with (1) LSS2 transducer. I'm adding a GEN 3. I believe the gen 3 will work with the LSS2 transducer.
My question is, will the GEN 2 work with a total scan transducer?
Thanks.


No the Totalscan transducer will not work with the Gen-2 unit when directly connected. You could connect it to the Gen-3 unit and share the SS/DS and sonar images via Ethernet with the Gen-2 units.

Previous Thread
Index
Next Thread

© 1998-2021 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3