texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
steven5907, Ruark, BaldEagle1988, tuckwat, will_outdoors
109306 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 90,135
hopalong 78,912
Pilothawk 77,554
John175® 69,876
JDavis7873® 67,393
Derek 🐝 61,694
Tritonman 58,401
Mark Perry 54,848
LoneStarSon® 54,825
facebook
Forum Statistics
Forums60
Topics777,582
Posts13,006,112
Members109,306
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
‘95 Merc 115 RPM guage not working #12829080
07/15/18 04:26 PM
07/15/18 04:26 PM
Joined: Jun 2009
Posts: 25
Justin, TX
F
Fire Flight Medic Offline OP
Outdoorsman
Fire Flight Medic  Offline OP
Outdoorsman
F

Joined: Jun 2009
Posts: 25
Justin, TX
My 95 Merc 115’s RPM isn’t working and the voltage on the dash gauge is showing just shy of 12 volts while running either at idle or wide open. I have replaced the stator, voltage regulator, and trigger. I would think that it would be the the gauge, if it were not for the voltage gauge reading on the low side.
Any ideas?

Last edited by Fire Flight Medic; 07/17/18 11:29 AM.
Re: ‘95 Merc 115 RPM guage not working [Re: Fire Flight Medic] #12866092
08/16/18 02:03 PM
08/16/18 02:03 PM
Joined: Jan 2015
Posts: 43
Fort Worth, Texas
V
vicstric Offline
Outdoorsman
vicstric  Offline
Outdoorsman
V

Joined: Jan 2015
Posts: 43
Fort Worth, Texas
check you actual voltage at the battery. My gauge runs low on my boat as well. IF your tach does not work at all, probably the gauge. I do not know if there is a way to check them, might google it.

Previous Thread
Index
Next Thread


© 1998-2018 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
UBB.threads™ 7.6.2