texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
Got2fishEd, CrazyCajun58, RoyG, Grungy008, Scrydogg
109295 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 90,126
hopalong 78,912
Pilothawk 77,551
John175® 69,861
JDavis7873® 67,393
Derek 🐝 61,691
Tritonman 58,400
Mark Perry 54,838
LoneStarSon® 54,819
facebook
Forum Statistics
Forums60
Topics777,412
Posts13,003,807
Members109,295
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
Lowrance Update #12669614
03/13/18 12:15 AM
03/13/18 12:15 AM
Joined: Oct 2016
Posts: 217
Fairview, TX
F
FlatBack4 Offline OP
Outdoorsman
FlatBack4  Offline OP
Outdoorsman
F

Joined: Oct 2016
Posts: 217
Fairview, TX
I have Lowrance Elite 7Ti. It is connected to my home network, and has downloaded an update. It's there. I see it. In fact, to install, all I have to do is press Restart. I do. It restarts, BUT it doesn't load the update. I have another 7Ti with the same problem. After about a dozen restarts, it finally worked. That leaves the one. There has to be a trick.

Any ideas?

Bass Fishing Ad
Re: Lowrance Update [Re: FlatBack4] #12669897
03/13/18 02:57 AM
03/13/18 02:57 AM
Joined: Mar 2006
Posts: 989
Waco, TX
J
javelin150 Offline
Pro Angler
javelin150  Offline
Pro Angler
J

Joined: Mar 2006
Posts: 989
Waco, TX
Go to lowrance.com and download the update to a micro sd card and plug the card into thr graph. Turn graph on and it should update

Previous Thread
Index
Next Thread


© 1998-2018 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
UBB.threads™ 7.6.2