texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
Serang, samhan, mistermike650, Buster_Brown, gofish42189
109286 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 90,121
hopalong 78,912
Pilothawk 77,543
John175® 69,852
JDavis7873® 67,393
Derek 🐝 61,690
Tritonman 58,396
LoneStarSon® 54,816
Mark Perry 54,805
facebook
Forum Statistics
Forums60
Topics777,301
Posts13,002,485
Members109,286
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
HDS Carbon structurescan transducer??? #12668871
03/12/18 04:30 PM
03/12/18 04:30 PM
Joined: Mar 2002
Posts: 2,950
E Texas
S
Slewfoot Offline OP
Extreme Angler
Slewfoot  Offline OP
Extreme Angler
S

Joined: Mar 2002
Posts: 2,950
E Texas
Does it use the same transducer as the Gen 2 and Gen 3 if your not planning on using the 3D transducer? Would the Carbon plug up and go right where the Gen 2 or 3 graphs were or do I need a new transducer?

Thanks!!

Slew

Bass Fishing Ad
Re: HDS Carbon structurescan transducer??? [Re: Slewfoot] #12668906
03/12/18 04:48 PM
03/12/18 04:48 PM
Joined: Jul 2011
Posts: 4,543
nederland, TX
T
the skipper Online content
TFF Team Angler
the skipper  Online Content
TFF Team Angler
T

Joined: Jul 2011
Posts: 4,543
nederland, TX
It will all plug right up.

Re: HDS Carbon structurescan transducer??? [Re: the skipper] #12669198
03/12/18 07:46 PM
03/12/18 07:46 PM
Joined: Mar 2002
Posts: 2,950
E Texas
S
Slewfoot Offline OP
Extreme Angler
Slewfoot  Offline OP
Extreme Angler
S

Joined: Mar 2002
Posts: 2,950
E Texas
Originally Posted By: the skipper
It will all plug right up.


Thanks!! thumb

Previous Thread
Index
Next Thread


© 1998-2018 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
UBB.threads™ 7.6.2