texasfishingforum.com logo
Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
Tim11, Richard Garison, Stephanie Sisk, BrockW08, Kruppa24
111523 Registered Users
Top Posters(All Time)
TexDawg 92,128
hopalong 82,380
Pilothawk 78,943
John175☮ 73,990
JDavis7873 67,397
Derek 🐝 63,233
Bigbob_FTW 60,437
Tritonman 58,793
Mark Perry 57,622
facebook
Forum Statistics
Forums60
Topics764,415
Posts9,615,823
Members111,523
Most Online36,273
Jan 23rd, 2013
Print Thread
WHY?, lol, can't I get the same screen on my HDS-8??? #10622303 02/16/15 05:09 PM
Joined: Jan 2009
Posts: 448
M
MtnHm203 Offline OP
Angler
OP Offline
Angler
M
Joined: Jan 2009
Posts: 448
I have an HDS-10 Gen 2 at the console, an HDS-8 Gen 2 on the bow, both w/ Insight,all networked together, all works fine (waypoints & trails shared) I have ONE Navionics Platinum, updated chip in the HDS-10 that shows good detail - but does NOT look the same on the HDS-8 (a LOT less detail)

Huh?

Re: WHY?, lol, can't I get the same screen on my HDS-8??? [Re: MtnHm203] #10623642 02/17/15 12:56 AM
Joined: Dec 2008
Posts: 8,145
G
grout-scout Online Content
TFF Celebrity
Online Content
TFF Celebrity
G
Joined: Dec 2008
Posts: 8,145
Do you have them ethernetted together and do both graphs have one of the newer updates? You should be able to view them by map sharing since they are both gen 2 graphs. (2 graphs reading 1 map card) Now as to why they show different detail? Beats me, first I've ever heard of it. Any chance you can take a pic of each to show us the difference?

Previous Thread
Index
Next Thread


© 1998-2019 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3