Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
Robert Stidham, taramar7, Fishy306, Ruth, wellseasoned
107094 Registered Users
Top Posters
TexDawg 87865
hopalong 78878
Pilothawk 76053
JDavis7873® 67386
John175® 66431
FattyMcButterpants 60846
Derek 🐝 59567
Tritonman 57891
LoneStarSon® 54166
SkeeterRonnie 53241
facebook
Forum Stats
107094 Members
60 Forums
820767 Topics
10376279 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#3618262 - 06/24/09 01:12 PM Ethernet cable
RonH Offline
Extreme Angler

Registered: 11/21/05
Posts: 1415
Loc: Fritch Tx.
Is this what I need to run 2 522c units and use 1 transducer and share way points

Top
#3627448 - 06/26/09 01:51 PM Re: Ethernet cable [Re: RonH]
billoptimax Offline
Outdoorsman

Registered: 06/24/09
Posts: 109
Loc: TN,Buchanan
DID YOU BUY TWO 522'S FROM ACADIMEY?
THOSE UNITS WILL MOSTLY ONLY LOCK IN A UP RIGHT POISTION.The antenna is located in the back of these units.So you will need two ram mounds to use these?Or you will need to add a external antenna...a 3000 type.And then go in and shut down one or both the internal antennas.If you want to use the GPS features.
Yes you need to use the connectNET.IN ORDER TO MAKE IT ALL WORK good?sONARS.
bill
_________________________
Bill
Triton Boats

Top
#3628626 - 06/26/09 06:57 PM Re: Ethernet cable [Re: billoptimax]
RonH Offline
Extreme Angler

Registered: 11/21/05
Posts: 1415
Loc: Fritch Tx.
bought one last year and one the other day, the one on the console works good with out a ram mount if I have to I'll turn the other antenna off

Top
#10998539 - 07/24/15 01:47 PM Re: Ethernet cable [Re: RonH]
billoptimax Offline
Outdoorsman

Registered: 06/24/09
Posts: 109
Loc: TN,Buchanan
ok
_________________________
Bill
Triton Boats

Top



© 1998-2017 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide