Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
Navinod, Shea.mcphail, wjbellner, 7265, Brad Edwards
106537 Registered Users
Top Posters
TexDawg 87153
hopalong 78833
Pilothawk 75802
JDavis7873® 67386
John175 ® 65918
FattyMcButterpants 60793
Derek 🐝 59031
Tritonman 57770
LoneStarSon® 53829
SkeeterRonnie 53124
facebook
Forum Stats
106537 Members
61 Forums
814266 Topics
10281622 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#3618262 - 06/24/09 01:12 PM Ethernet cable
RonH Online   content
Extreme Angler

Registered: 11/21/05
Posts: 1411
Loc: Fritch Tx.
Is this what I need to run 2 522c units and use 1 transducer and share way points

Top
#3627448 - 06/26/09 01:51 PM Re: Ethernet cable [Re: RonH]
billoptimax Offline
Outdoorsman

Registered: 06/24/09
Posts: 109
Loc: TN,Buchanan
DID YOU BUY TWO 522'S FROM ACADIMEY?
THOSE UNITS WILL MOSTLY ONLY LOCK IN A UP RIGHT POISTION.The antenna is located in the back of these units.So you will need two ram mounds to use these?Or you will need to add a external antenna...a 3000 type.And then go in and shut down one or both the internal antennas.If you want to use the GPS features.
Yes you need to use the connectNET.IN ORDER TO MAKE IT ALL WORK good?sONARS.
bill
_________________________
Bill
Triton Boats

Top
#3628626 - 06/26/09 06:57 PM Re: Ethernet cable [Re: billoptimax]
RonH Online   content
Extreme Angler

Registered: 11/21/05
Posts: 1411
Loc: Fritch Tx.
bought one last year and one the other day, the one on the console works good with out a ram mount if I have to I'll turn the other antenna off

Top
#10998539 - 07/24/15 01:47 PM Re: Ethernet cable [Re: RonH]
billoptimax Offline
Outdoorsman

Registered: 06/24/09
Posts: 109
Loc: TN,Buchanan
ok
_________________________
Bill
Triton Boats

Top



© 1998-2017 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide