Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
903 Angler, Bobby Meager, sheepdog, south_texas_viking, William F
108664 Registered Users
Top Posters
TexDawg 89358
hopalong 78895
Pilothawk 76785
John175® 68542
JDavis7873® 67391
FattyMcButterpants 60904
Derek 🐝 60895
Tritonman 58183
LoneStarSon® 54678
SkeeterRonnie 53537
facebook
Forum Stats
108664 Members
61 Forums
780289 Topics
10065156 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#12780070 - 06/04/18 05:12 PM bleeding air / getting tilt/trim unit to work after service
joho5 Offline
Extreme Angler

Registered: 07/03/08
Posts: 2994
Loc: Abbott, TX
Ok finally got all my seals on and figured it all out...upon reassembly, I cant get the unit to run right.

the relieve valve was open when reinstalling and when I got the unit put back on the boat, I tightened the valve and while the ram was full extended I filled up as much as I could.

it still wouldnt raise or lower, sometimes it would lower, but still havent got it to raise up.

Whats the process from a completely empty tilt and trim unit to get it to work again?

thanks

Top
#12780092 - 06/04/18 05:36 PM Re: bleeding air / getting tilt/trim unit to work after service [Re: joho5]
dobbin Offline
Pro Angler

Registered: 04/22/06
Posts: 742
Loc: hubbard
U tube is your friend....Add fluid release air....add fluid release air.... add fluid release air...Make sure the motor is up and locked as it will crash in the fluid is not full.....
_________________________
te

Top
#12780581 - 06/04/18 11:55 PM Re: bleeding air / getting tilt/trim unit to work after service [Re: joho5]
joho5 Offline
Extreme Angler

Registered: 07/03/08
Posts: 2994
Loc: Abbott, TX
I got it going. Thanks

Top



© 1998-2018 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide