Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
Crappiewannabe, Ejones, petersj056, bbenson, HK FISHING
107750 Registered Users
Top Posters
TexDawg 88385
hopalong 78895
Pilothawk 76322
JDavis7873® 67390
John175® 67221
FattyMcButterpants 60846
Derek 🐝 60040
Tritonman 57953
LoneStarSon® 54316
SkeeterRonnie 53336
facebook
Forum Stats
107750 Members
60 Forums
807870 Topics
10232657 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#12689062 - 03/25/18 08:54 PM Help with HDS 9 gen 3 touch with total scan
Strait1277 Offline
Angler

Registered: 05/08/12
Posts: 491
Loc: Wichita Falls, TX
Just got the graph and had it installed. Fished all weekend and depth read just fine. However I couldn’t get it to display water temp. Well figured that out in network setttings and changing it to local. Bam. Fixed that problem and watched videos half the night learning all other settings. Got on the water today and no depth. Just the———. After trying multiple transducer height adjustments to make sure it wasn’t that. Loaded and unloaded several times which was great fun. Went through all types of settings. No luck. Did hard restart and still....no luck. I don’t know what to do. I don’t half two graphs linked by Ethernet. Just a small one on now by itself for now. And did software update via WiFi. Had to go by a dang SD card. Help me out. I’ll take the thing anywhere that will get it working right. Or any advice.


Edited by Strait1277 (03/25/18 08:56 PM)

Top
#12689139 - 03/25/18 09:51 PM Re: Help with HDS 9 gen 3 touch with total scan [Re: Strait1277]
Chad y Offline
Outdoorsman

Registered: 02/04/08
Posts: 189
Loc: Texas
Make sure the correct transducer is chosen in settings. I had this issue when I first installed mine and that was my problem. Good luck! You will ove the graph when you get some time with it.
_________________________
Burleson, Tx
Chad

Top
#12689145 - 03/25/18 09:54 PM Re: Help with HDS 9 gen 3 touch with total scan [Re: Strait1277]
Wise 1 Offline
Outdoorsman

Registered: 07/30/12
Posts: 90
Go to settings menu, then sonar. On the bottom of the screen you should see installation. Open transducer menu and highlight total scan.

Top



© 1998-2018 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide