Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
Trianglej, Juicyj82, krugger455, fishinpoxy, Lil' Bass
109052 Registered Users
Top Posters
TexDawg 89801
hopalong 78895
Pilothawk 77204
John175® 69321
JDavis7873® 67392
Derek 🐝 61483
FattyMcButterpants 60906
Tritonman 58324
LoneStarSon® 54754
Mark Perry 53982
facebook
Forum Stats
109052 Members
60 Forums
831250 Topics
12103675 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#12262003 - 05/25/17 05:51 AM USB2 not working on HDS 8
Diesel Doctor Offline
Angler

Registered: 03/14/11
Posts: 337
Loc: Carrollton, Texas
Got a Fortrex with USB2. Bought the adapter cable and hooked it to my bow unit (HDS 8, Gen 1). No temp or depth reading. Unit works with external transducer. Anything that commonly goes wrong that I could check/fix?

Thanks guys!
_________________________
Eric
1998 Cobra DC 201
225 Merc EFI
HDS 12 and 9 Linked / Airman with Fish reveal
PP Pro II's
9.14 PB


Top
#12262597 - 05/25/17 12:18 PM Re: USB2 not working on HDS 8 [Re: Diesel Doctor]
MAK747 Offline
Pro Angler

Registered: 05/08/09
Posts: 503
Loc: Ft Wth
Did you go into the sonar installation menu and select the generic 83/200 kHz transducer? If so, then I would say that you have eliminated the head unit as the cause since it works properly with the external transducer. That would leave either the adapter cable or US2 transducer as the culprit.


Edited by MAK747 (05/25/17 12:20 PM)

Top



© 1998-2018 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide