Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
Baumann8, EWONIUM, Hooty325, CHARMANT, tlm6657
107784 Registered Users
Top Posters
TexDawg 88407
hopalong 78895
Pilothawk 76323
JDavis7873® 67390
John175® 67238
FattyMcButterpants 60846
Derek 🐝 60060
Tritonman 57957
LoneStarSon® 54325
SkeeterRonnie 53337
facebook
Forum Stats
107784 Members
60 Forums
808173 Topics
10236321 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#11881504 - 10/15/16 01:40 AM What Size Fuse?
ABit Offline
Outdoorsman

Registered: 10/24/15
Posts: 125
Loc: Corpus Christi, TX
I bought this battery indicator for my trolling motor batteries. I plan on wiring it tomorrow with a toggle and a fuse. Can anyone tell me what size fuse I need to put in the positive wire? It's a really thin wire, not sure the exact gauge.

_________________________
2012 Nitro Z8 - Mercury 200
Everything I know about fishing I learned from TFF.

Top
#11881505 - 10/15/16 01:42 AM Re: What Size Fuse? [Re: ABit]
ABit Offline
Outdoorsman

Registered: 10/24/15
Posts: 125
Loc: Corpus Christi, TX
_________________________
2012 Nitro Z8 - Mercury 200
Everything I know about fishing I learned from TFF.

Top
#11881559 - 10/15/16 06:22 AM Re: What Size Fuse? [Re: ABit]
HItec Redneck Offline
Angler

Registered: 05/28/08
Posts: 312
Loc: Houston, Tx
You can use a 500ma or up to a 1 amp fuse.

Top
#11881789 - 10/15/16 10:21 AM Re: What Size Fuse? [Re: ABit]
ABit Offline
Outdoorsman

Registered: 10/24/15
Posts: 125
Loc: Corpus Christi, TX
Thank you sir! I appreciate the help.
_________________________
2012 Nitro Z8 - Mercury 200
Everything I know about fishing I learned from TFF.

Top
#11884443 - 10/17/16 06:24 AM Re: What Size Fuse? [Re: ABit]
SteezMacQueen Offline
TFF Celebrity

Registered: 11/02/14
Posts: 5324
Loc: Red Oak, Galveston, and Pagosa...
3 amp is probably readily available to plug into the original fuse panel.
_________________________
Eat. Sleep. Fish.

Top



© 1998-2018 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide