Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
radiomangrant, PureTech, Justin kim, Eduardo palomo, Live4real
105923 Registered Users
Top Posters
TexDawg 86349
hopalong 78585
Pilothawk 75169
JDavis7873® 67382
John175 ® 65065
FattyMcButterpants 60793
Derek 🐝 58502
Tritonman 57644
LoneStarSon® 53413
SkeeterRonnie 53014
facebook
Forum Stats
105923 Members
60 Forums
804908 Topics
10172620 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#11861942 - 10/03/16 10:58 AM Networking HDS 7 gen 2 touch with HDS non-touch..1 more question
Paul - Lake Fork Offline
Extreme Angler

Registered: 04/17/11
Posts: 1299
Loc: Live on the Shore of Lake Fork
If connected will Touch unit(built in Structure Scan) work for displaying SS on hds non-touch unit as well. thanks
_________________________

Lake Fork Night Fishing - Paul Hyland 903-438-6863











Top
#11864899 - 10/04/16 07:29 PM Re: Networking HDS 7 gen 2 touch with HDS non-touch [Re: Paul - Lake Fork]
bush hog Offline
Extreme Angler

Registered: 06/12/13
Posts: 2274
Loc: Beckville, TX
Yep! I have my HDS 7 touch networked with the HDS 5 in the bow and can get SS and DI on the 5 inch unit. I just have to remember that what I'm seeing is 20 feet behind me.

Top
#11865547 - 10/05/16 07:50 AM Re: Networking HDS 7 gen 2 touch with HDS non-touch [Re: Paul - Lake Fork]
grout-scout Online   content
TFF Celebrity

Registered: 12/08/08
Posts: 6218
Loc: Boerne, Texas
You just need the Ethernet cable to share that feature.

Top
#11866364 - 10/05/16 04:09 PM Re: Networking HDS 7 gen 2 touch with HDS non-touch [Re: Paul - Lake Fork]
Paul - Lake Fork Offline
Extreme Angler

Registered: 04/17/11
Posts: 1299
Loc: Live on the Shore of Lake Fork
to much..thanks guys
_________________________

Lake Fork Night Fishing - Paul Hyland 903-438-6863











Top
#11866372 - 10/05/16 04:13 PM Re: Networking HDS 7 gen 2 touch with HDS non-touch [Re: Paul - Lake Fork]
Paul - Lake Fork Offline
Extreme Angler

Registered: 04/17/11
Posts: 1299
Loc: Live on the Shore of Lake Fork
Currently running a platinum navionics card ..if I use Ethernet cable will I need (2) cards if I have a non touch unit networked w/touch.
_________________________

Lake Fork Night Fishing - Paul Hyland 903-438-6863











Top
#11866523 - 10/05/16 05:23 PM Re: Networking HDS 7 gen 2 touch with HDS non-touch [Re: Paul - Lake Fork]
javelin150 Online   content
Pro Angler

Registered: 03/19/06
Posts: 850
Loc: Waco, TX
As long as all units are at least Gen 2 or higher and have updated sw, you will need just one card

Top
#11866646 - 10/05/16 06:44 PM Re: Networking HDS 7 gen 2 touch with HDS non-touch [Re: javelin150]
Paul - Lake Fork Offline
Extreme Angler

Registered: 04/17/11
Posts: 1299
Loc: Live on the Shore of Lake Fork
Originally Posted By: javelin150
As long as all units are at least Gen 2 or higher and have updated sw, you will need just one card
good to know.. thanks javelin150
_________________________

Lake Fork Night Fishing - Paul Hyland 903-438-6863











Top



© 1998-2017 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide