Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
0700, Gary Bowman ( Catfish), Msing48, mrdeath, Huizarr
106532 Registered Users
Top Posters
TexDawg 87148
hopalong 78833
Pilothawk 75799
JDavis7873® 67386
John175 ® 65912
FattyMcButterpants 60793
Derek 🐝 59029
Tritonman 57767
LoneStarSon® 53826
SkeeterRonnie 53123
facebook
Forum Stats
106532 Members
61 Forums
814167 Topics
10280490 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#11823781 - 09/11/16 07:57 PM Trim issue, E Tec
The Rodfather Offline
Extreme Angler

Registered: 06/17/06
Posts: 1060
Loc: Fredericksburg, TX
I was at the lake today and while fishing, my trim started moving down on it's own and kept going on and off sometimes running for minutes at a time. I was able to load the boat because it started working again. After parking the boat I realized that the motor had trimmed all the way up. I messed with the trim switch on the motor and it would go down a little but then raise back up. Any ideas what's going on with this?

Top
#11823802 - 09/11/16 08:16 PM Re: Trim issue, E Tec [Re: The Rodfather]
Txduckhunter Offline
Extreme Angler

Registered: 02/19/02
Posts: 1720
Loc: Lake Fork
Check the bow trim switch first. I fought trim issues all last year and the first of this year to the tune of $2200 before they finally figured it out...
Also, unhook your battery so that it doesn't end up burning up your trim motor.

Top
#11823806 - 09/11/16 08:18 PM Re: Trim issue, E Tec [Re: The Rodfather]
the skipper Online   content
TFF Team Angler

Registered: 07/04/11
Posts: 3127
Loc: nederland, TX
Sounds like a bad switch somewhere or bad relays

Top
#11823846 - 09/11/16 08:56 PM Re: Trim issue, E Tec [Re: The Rodfather]
The Rodfather Offline
Extreme Angler

Registered: 06/17/06
Posts: 1060
Loc: Fredericksburg, TX
Battery is disconnected, I'll check the switches and try to locate relays, thanks!

Top



© 1998-2017 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide