Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
Bobcutt, Bigtex3, Jerry4139, Texas Willy, SnapperMcClure
103119 Registered Users
Top Posters
TexDawg 83646
hopalong 74928
Pilothawk 73789
JDavis7873® 67378
John175 ® 60923
FattyMcButterpants 60589
Tritonman 57163
Derek 56814
SkeeterRonnie 52570
LoneStarSon® 52405
facebook
Forum Stats
103119 Members
61 Forums
864427 Topics
11346046 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#11809242 - 09/02/16 10:04 AM Lowrance HDS Units
crankbait 1 Offline
Pro Angler

Registered: 04/16/02
Posts: 765
Loc: diana,Texas USA
On the back of the Lowrance HDS unit is the word Lowrance and it is lit up by a light can some tell me where to go in menu to turn this light off for it will save battery power, I looked thru operating manual and did not find it. Someone had posted it on here before and I did a search but I think it was longer than a year ago.

Top
#11809328 - 09/02/16 11:04 AM Re: Lowrance HDS Units [Re: crankbait 1]
Rubberdown Offline
Outdoorsman

Registered: 05/17/15
Posts: 145
Loc: Houston, Tx
system controls - settings - system - scroll down to advanced - hardware - enable or off

on my gen 2.... i dunno if its the same on all of them

Top
#11809347 - 09/02/16 11:17 AM Re: Lowrance HDS Units [Re: crankbait 1]
nwest10 Online   content
Pro Angler

Registered: 03/18/14
Posts: 524
Loc: Lake Conroe / Willis
Go to the settings menu and select Advanced. It's in the advanced settings where you can cut it on or off.

Top
#11817787 - 09/08/16 10:11 AM Re: Lowrance HDS Units [Re: crankbait 1]
Pitch Online   content
Outdoorsman

Registered: 07/23/16
Posts: 28

Top



© 1998-2016 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide