Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
DRJMAJ, lilimark, Kaylen Keeter, Dteebone0427, Justin Heirtzler
107132 Registered Users
Top Posters
TexDawg 87890
hopalong 78878
Pilothawk 76065
JDavis7873® 67389
John175® 66486
FattyMcButterpants 60846
Derek 🐝 59603
Tritonman 57891
LoneStarSon® 54175
SkeeterRonnie 53242
facebook
Forum Stats
107132 Members
60 Forums
821216 Topics
10383504 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#11809242 - 09/02/16 10:04 AM Lowrance HDS Units
crankbait 1 Offline
Pro Angler

Registered: 04/16/02
Posts: 791
Loc: diana,Texas USA
On the back of the Lowrance HDS unit is the word Lowrance and it is lit up by a light can some tell me where to go in menu to turn this light off for it will save battery power, I looked thru operating manual and did not find it. Someone had posted it on here before and I did a search but I think it was longer than a year ago.

Top
#11809328 - 09/02/16 11:04 AM Re: Lowrance HDS Units [Re: crankbait 1]
Rubberdown Offline
Outdoorsman

Registered: 05/17/15
Posts: 164
Loc: Houston, Tx
system controls - settings - system - scroll down to advanced - hardware - enable or off

on my gen 2.... i dunno if its the same on all of them

Top
#11809347 - 09/02/16 11:17 AM Re: Lowrance HDS Units [Re: crankbait 1]
nwest10 Offline
Pro Angler

Registered: 03/18/14
Posts: 570
Loc: Lake Conroe / Willis
Go to the settings menu and select Advanced. It's in the advanced settings where you can cut it on or off.

Top
#11817787 - 09/08/16 10:11 AM Re: Lowrance HDS Units [Re: crankbait 1]
Pitch Offline
Outdoorsman

Registered: 07/23/16
Posts: 58

Top



© 1998-2017 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide