Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
BambulanceMan, BayouBassCat, Jaypak, cubanfisherman, fruitpieisgoodeatin
106351 Registered Users
Top Posters
TexDawg 86912
hopalong 78788
Pilothawk 75551
JDavis7873® 67385
John175 ® 65718
FattyMcButterpants 60793
Derek 🐝 58852
Tritonman 57703
LoneStarSon® 53695
SkeeterRonnie 53099
facebook
Forum Stats
106351 Members
61 Forums
811782 Topics
10248843 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#11794500 - 08/24/16 12:37 PM Lowrance Elite 7 and 5 on one transducer
Stump jumper Offline
TFF Celebrity

Registered: 04/19/04
Posts: 7594
Loc: Rockwall
Can I put a 5 on the bow and hook it up to the transducer cable that I am running to the 7 on my dash?

Top
#11798021 - 08/26/16 09:24 AM Re: Lowrance Elite 7 and 5 on one transducer [Re: Stump jumper]
Gamblinman Online   content
Extreme Angler

Registered: 11/26/02
Posts: 2939
Loc: Yantis, TX
I believe you could with a switch box. I don't believe the Elite series units are able to connect to one another via Ethernet or NMEA.
_________________________
Texas Crappie Posse

Top
#11800378 - 08/27/16 06:26 PM Re: Lowrance Elite 7 and 5 on one transducer [Re: Stump jumper]
grout-scout Online   content
TFF Celebrity

Registered: 12/08/08
Posts: 6360
Loc: Boerne, Texas
Switchboxes (sbl-9) are becoming extinct, good luck hunting one down.

Top



© 1998-2017 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide