Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
killerfishcustom, Kidswift, ReidGoff, Gary Roberts, Granbry
102696 Registered Users
Top Posters
TexDawg 82836
hopalong 74347
Pilothawk 73398
JDavis7873® 67377
FattyMcButterpants 60518
John175 ® 59853
Tritonman 56789
Derek 56400
SkeeterRonnie 52444
LoneStarSon® 52203
facebook
Forum Stats
102696 Members
61 Forums
858569 Topics
11263030 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#11731153 - 07/19/16 04:53 PM Lowrance HDS 9 Gen II touch mount?
CorySmith Offline
Extreme Angler

Registered: 11/24/10
Posts: 1289
Loc: Nacogdoches, TX / South TX
I just bought a Lowrance HDS 9 Gen II touch to mount at my console so now I have to get a mount for it....I was looking at a ram mount but last time I got one it would loosen up when I ran across the lake no matter how tight I got it....what do y'all suggest to get? I'll have to mount it on the side of the console (not much room)......I'm moving the HDS 7 Gen II to the front

Thanks!


_________________________
www.6thsenselures.com

Top
#11731247 - 07/19/16 05:49 PM Re: Lowrance HDS 9 Gen II touch mount? [Re: CorySmith]
gpearson Offline
Green Horn

Registered: 03/16/14
Posts: 8

Top
#11731882 - 07/19/16 10:17 PM Re: Lowrance HDS 9 Gen II touch mount? [Re: CorySmith]
Andrew Y'Barbo Offline
Extreme Angler

Registered: 06/25/12
Posts: 1108
Loc: Lufkin Texas
Honestly. I would mount it like the hds7 on the console. Otherwise I would get the heavy duty short arm ram mount. They have held my hds10s and hds12s as long as I don't get rediculous in big waves.

Top
#11732099 - 07/20/16 06:42 AM Re: Lowrance HDS 9 Gen II touch mount? [Re: CorySmith]
CHAMPION FISH Offline
TFF Celebrity

Registered: 09/14/04
Posts: 6431
Loc: SACHSE, TEXAS
I use the ram mount for my hds12. Do you have the wrench for the ram mount.
_________________________

" Success is a ladder you can not climb with your hands in your pockets."

www.moestackleshop.com
www.pro-cure.com
www.falconrods.com

Top
#11732650 - 07/20/16 11:39 AM Re: Lowrance HDS 9 Gen II touch mount? [Re: CHAMPION FISH]
CorySmith Offline
Extreme Angler

Registered: 11/24/10
Posts: 1289
Loc: Nacogdoches, TX / South TX
Originally Posted By: Andrew Y'Barbo
Honestly. I would mount it like the hds7 on the console. Otherwise I would get the heavy duty short arm ram mount. They have held my hds10s and hds12s as long as I don't get rediculous in big waves.
the steering wheel blocks some of the view of the 7 how it sits now.....I guess I'll just go with the ram mount and get the wrench for it!

Originally Posted By: CHAMPION FISH
I use the ram mount for my hds12. Do you have the wrench for the ram mount.
I will order a wrench for it
_________________________
www.6thsenselures.com

Top
#11732684 - 07/20/16 11:59 AM Re: Lowrance HDS 9 Gen II touch mount? [Re: CorySmith]
Andrew Y'Barbo Offline
Extreme Angler

Registered: 06/25/12
Posts: 1108
Loc: Lufkin Texas
Cory. I use my hand to tighten mine. We have installed a couple of the th-marine shock lock mounts. PM sent.

Top
#11733087 - 07/20/16 04:10 PM Re: Lowrance HDS 9 Gen II touch mount? [Re: Andrew Y'Barbo]
CorySmith Offline
Extreme Angler

Registered: 11/24/10
Posts: 1289
Loc: Nacogdoches, TX / South TX
Originally Posted By: Andrew Y'Barbo
Cory. I use my hand to tighten mine. We have installed a couple of the th-marine shock lock mounts. PM sent.


I sent you a message
_________________________
www.6thsenselures.com

Top



© 1998-2016 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide