Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
jettypump, jthomas9, Nitroguy, LadyAngler11, Monarch Hunting Products
103127 Registered Users
Top Posters
TexDawg 83657
hopalong 74934
Pilothawk 73798
JDavis7873® 67378
John175 ® 60957
FattyMcButterpants 60592
Tritonman 57163
Derek 56830
SkeeterRonnie 52571
LoneStarSon® 52405
facebook
Forum Stats
103127 Members
61 Forums
864527 Topics
11347410 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#11655815 - 06/08/16 08:43 PM Garmin lakevu Hd ultra
Chris_K Offline
Pro Angler

Registered: 01/14/15
Posts: 925
Loc: TX
I have 2 garmin graphs 73DV and 93SV. Can I copy the contents of the SD card to another so I can use it on both graphs?

Top
#11655943 - 06/08/16 09:20 PM Re: Garmin lakevu Hd ultra [Re: Chris_K]
C ranger Offline
Outdoorsman

Registered: 11/27/13
Posts: 22
Chris
I don't think that you can, but if you can link units together it will work on both with one card. Hope that helps

Top
#11656179 - 06/08/16 10:55 PM Re: Garmin lakevu Hd ultra [Re: Chris_K]
coachallentca Offline
TFF Team Angler

Registered: 11/19/08
Posts: 3777
Loc: crowley
yea I don't so either but link them. One ducer is all you need then.
_________________________



Top
#11659607 - 06/10/16 05:23 PM Re: Garmin lakevu Hd ultra [Re: Chris_K]
tbucket101 Offline
Angler

Registered: 03/19/13
Posts: 363
Loc: Saginaw
So coach, if I ran a 93 at the console and a 73, linked per them together via Ethernet, both units will run off the transom 'ducer as well as both units can access a single chip?
_________________________

Top



© 1998-2016 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide