Main Menu
Newest Members
arseniz, Scottdale71, Minnow Daddy, crappyfisher123, H2O Express
107397 Registered Users
Top Posters
TexDawg 88126
hopalong 78894
Pilothawk 76187
JDavis7873® 67390
John175® 66813
FattyMcButterpants 60846
Derek 🐝 59758
Tritonman 57923
LoneStarSon® 54255
SkeeterRonnie 53300
Forum Stats
107397 Members
60 Forums
854421 Topics
12189380 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#11524177 - 04/05/16 08:10 PM NEED SERIOUS HELP!!
SamCollins123 Offline

Registered: 08/16/15
Posts: 204
Loc: Texas
I have a 1998 mercury 200 hp motor, last weekend on the lake when I put the boat in the water the battery was dead which is very rare. So we switch the batteries just to start the motor then put the other back on. We proceed to go to our spot then I noticed smoke coming from the motor cap. I pulled the motor cap off, all the wires from the wire harness was glowing orange and nothing would work anymore. The bilge, trim, air aiader, and live well pump stopped.does anyone know what might have happened or if there is a way to fix it a new wire harness or somethong. Thank you

#11524232 - 04/05/16 08:33 PM Re: NEED SERIOUS HELP!! [Re: SamCollins123]
marktx Offline
Extreme Angler

Registered: 04/05/02
Posts: 2726
Loc: Kemp
Sounds like something shorted the harness. Look for the most birnt area may point you in the right direction. Also look for bare wires and it tight areas or bends where it may have been pinched. If real bad replace the harness by all means find the short first

#11524307 - 04/05/16 09:00 PM Re: NEED SERIOUS HELP!! [Re: SamCollins123]
Bobby Milam Offline
TFF Team Angler

Registered: 07/13/14
Posts: 3229
Loc: Arlington
answered in other post


© 1998-2017 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide