Main Menu
Newest Members
Jeff1957, CBassFishing, Kevin1958, CJs Bait, dub76179
102345 Registered Users
Top Posters
TexDawg 82207
hopalong 73445
Pilothawk 72846
JDavis7873® 67375
FattyMcButterpants 60428
John175 ® 59617
Tritonman 56542
Derek 56123
SkeeterRonnie 52397
LoneStarSon® 51985
Forum Stats
102345 Members
60 Forums
853589 Topics
11194627 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#11457979 - 03/05/16 05:47 PM I pilot trouble
Swamp Offline

Registered: 09/12/07
Posts: 29
Loc: Hickory Creek, TX
Everything functioning properly except motor won't run and turn the prop. Any suggestions before I take it in?

#11458094 - 03/05/16 06:59 PM Re: I pilot trouble [Re: Swamp]
44 Diesel Online   content
TFF Team Angler

Registered: 12/25/12
Posts: 3052
Loc: Burleson,TX
have you tried using the foot pedal? I assume you checked the battery and all connections

#11458617 - 03/06/16 06:38 AM Re: I pilot trouble [Re: Swamp]
Swamp Offline

Registered: 09/12/07
Posts: 29
Loc: Hickory Creek, TX
Same results with foot petal. Unit will swivel and even tried to anchor when I tried it in the lake but the prop motor wouldn't run.

#11458778 - 03/06/16 08:36 AM Re: I pilot trouble [Re: Swamp]
grout-scout Online   content
TFF Celebrity

Registered: 12/08/08
Posts: 5340
Loc: Boerne, Texas
Did you take the prop off and check for junk stuck behind it? Will it spin by hand easily?

Edited by grout-scout (03/06/16 08:37 AM)

#11523890 - 04/05/16 05:47 PM Re: I pilot trouble [Re: Swamp]
bowhunter247 Offline

Registered: 04/14/10
Posts: 180
Loc: Irving Texas
Mine was making a loud noise and vibrating when I first turned it on, took it to Allstar Archery and Marine in Lewisville on April 4, they called me today April 5 and it's ready for pick up. Everyone else I called had a 2-3 week wait. Best of luck, hope your back on the water soon
A man should be able to saddle his own horse and kill his own snakes.

PB 29lb, 37.5" Blue Cat (Rod and Reel)
PB 38lb, 40" Blue Cat (Jug Line)
2014 Blue Wave, 2000 Pure Bay, 175 Evinrude

#11523936 - 04/05/16 06:20 PM Re: I pilot trouble [Re: Swamp]
Bob Landry Online   content
Extreme Angler

Registered: 08/10/11
Posts: 1891
Loc: Austin, Tx
I don't remember seeing a schematic for one, but I would pop the cover and see if there is an internal fuse.
2015 Seaark 1872 MV CC
Etec 90 HP

Bitter Gun Owner
Bitter Clinger
Armed Infidel

#11524832 - 04/06/16 08:17 AM Re: I pilot trouble [Re: Swamp]
ryane Offline

Registered: 03/12/12
Posts: 228
there is no internal fuse that would cause the motor to quit running


© 1998-2016 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide