Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
Jerad, Bassrunner65, JamesLoch, osgoodsr, Gener849
108256 Registered Users
Top Posters
TexDawg 88919
hopalong 78895
Pilothawk 76461
John175® 67870
JDavis7873® 67390
FattyMcButterpants 60885
Derek 🐝 60491
Tritonman 58054
LoneStarSon® 54529
SkeeterRonnie 53423
facebook
Forum Stats
108256 Members
60 Forums
814187 Topics
10310180 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#11404563 - 02/09/16 10:35 PM Resetting a Yamaha hour meter?
CAbaylor2014 Offline
Angler

Registered: 10/05/10
Posts: 336
Loc: Waco, TX
So I finally pulled the trigger and repowered my Skeeter with a brand new Yamaha SHO 250. (Shameless plug to Marine Outlet in Temple, TX they were a huge help, and did great work)

My question is, is there a way to reset my hour meter? It's currently still showing the hours that were on the original engine before it blew the power head. I suppose it's not the end of the world, but I would love to get it reset back to 0.

Thanks
_________________________
Baylor Bass Fishing Team President
PTBAP

Top
#11406004 - 02/10/16 04:43 PM Re: Resetting a Yamaha hour meter? [Re: CAbaylor2014]
gary purdy Offline
TFF Guru

Registered: 05/24/03
Posts: 11442
Loc: Littlefield Tx & Lake A. H. US...
Don`t think so.
_________________________
The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything. Remember what He has done and remember that He is not done yet!-- GOD IS GOOD

Top
#11406175 - 02/10/16 06:21 PM Re: Resetting a Yamaha hour meter? [Re: CAbaylor2014]
smooth move Offline
Extreme Angler

Registered: 10/14/12
Posts: 1296
Loc: bayou vista,tx
i just wrote the hours down inside the glove box lid.
_________________________
es le bon ton roulet

Top
#11407130 - 02/11/16 07:19 AM Re: Resetting a Yamaha hour meter? [Re: CAbaylor2014]
don the angler Offline


Registered: 09/05/01
Posts: 5142
Loc: Dallas,Texas,USA
Maybe a new hour meter?
_________________________


Shoot Low, Boys, They're Ridin' Shetland Ponies!: Lewis Grizzard


Top
#11412880 - 02/13/16 10:54 PM Re: Resetting a Yamaha hour meter? [Re: CAbaylor2014]
bush hog Offline
Extreme Angler

Registered: 06/12/13
Posts: 2578
Loc: Beckville, TX
I just had an hour meter installed this past week. Engine maintenance...oil changes... break in period....fuel filters....it's all tracked by hours. You would think engine manufacturers would install hour meters that could be read without the need of a computer. Maybe now I won't be changing the oil 40 hrs. too early. lol

Top



© 1998-2018 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide