Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
Sanger jigman, PkurioFishN, Possum67, wormwiggler20, rdbalcom
107732 Registered Users
Top Posters
TexDawg 88364
Pilothawk 76320
JDavis7873® 67390
John175® 67193
FattyMcButterpants 60846
Derek 🐝 60032
Tritonman 57951
LoneStarSon® 54314
SkeeterRonnie 53336
Mark Perry 52109
facebook
Forum Stats
107732 Members
60 Forums
857696 Topics
12230650 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#11404563 - 02/09/16 10:35 PM Resetting a Yamaha hour meter?
CAbaylor2014 Offline
Angler

Registered: 10/05/10
Posts: 335
Loc: Waco, TX
So I finally pulled the trigger and repowered my Skeeter with a brand new Yamaha SHO 250. (Shameless plug to Marine Outlet in Temple, TX they were a huge help, and did great work)

My question is, is there a way to reset my hour meter? It's currently still showing the hours that were on the original engine before it blew the power head. I suppose it's not the end of the world, but I would love to get it reset back to 0.

Thanks
_________________________
Baylor Bass Fishing Team President
PTBAP

Top
#11406004 - 02/10/16 04:43 PM Re: Resetting a Yamaha hour meter? [Re: CAbaylor2014]
gary purdy Offline
TFF Guru

Registered: 05/24/03
Posts: 11402
Loc: Littlefield Tx & Lake A. H. US...
Don`t think so.
_________________________
The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything. Remember what He has done and remember that He is not done yet!-- GOD IS GOOD

Top
#11406175 - 02/10/16 06:21 PM Re: Resetting a Yamaha hour meter? [Re: CAbaylor2014]
smooth move Online   content
Extreme Angler

Registered: 10/14/12
Posts: 1261
Loc: bayou vista,tx
i just wrote the hours down inside the glove box lid.
_________________________
es le bon ton roulet

Top
#11407130 - 02/11/16 07:19 AM Re: Resetting a Yamaha hour meter? [Re: CAbaylor2014]
don the angler Online   content


Registered: 09/05/01
Posts: 5106
Loc: Dallas,Texas,USA
Maybe a new hour meter?
_________________________





Top
#11412880 - 02/13/16 10:54 PM Re: Resetting a Yamaha hour meter? [Re: CAbaylor2014]
bush hog Online   content
Extreme Angler

Registered: 06/12/13
Posts: 2524
Loc: Beckville, TX
I just had an hour meter installed this past week. Engine maintenance...oil changes... break in period....fuel filters....it's all tracked by hours. You would think engine manufacturers would install hour meters that could be read without the need of a computer. Maybe now I won't be changing the oil 40 hrs. too early. lol

Top



© 1998-2018 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide