Main Menu
Newest Members
Marine04, WVUBassmaster, Pyrite, AndyE, Jeff1957
102349 Registered Users
Top Posters
TexDawg 82207
hopalong 73449
Pilothawk 72846
JDavis7873® 67375
FattyMcButterpants 60428
John175 ® 59617
Tritonman 56545
Derek 56123
SkeeterRonnie 52400
LoneStarSon® 51985
Forum Stats
102349 Members
60 Forums
853602 Topics
11194966 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#11161158 - 10/13/15 10:28 AM Lowrance Setup Help
Jigfish Online   content
Extreme Angler

Registered: 02/28/03
Posts: 2720
Loc: Tx
I have a New Boat and have an Gen 2 HDS7 (bow, trolling motor), Gen 2 HDS9 (Console) and Gen 1 HDS10 (Console)all Networked together. Is there someone I can call to help me set up my units? I have them set wrong. I think I have my HDS7 as default. When I raise my trolling motor I loose temp and depth on console and I don't have any sonar on the HDS 9 (console). It's a new boat and if I have to have Fun and Sun set them up when I take it back in for check up but don't want to wait that long. So any help would be great....

Kaufman High School Boat Captain

The weak call it obsession, the strong call it dedication!

#11161789 - 10/13/15 03:30 PM Re: Lowrance Setup Help [Re: Jigfish]
GhostRider32 Offline
Extreme Angler

Registered: 05/15/15
Posts: 1414"Slade_do#Post11155380

Edited by GhostRider32 (10/13/15 03:30 PM)

#11161809 - 10/13/15 03:40 PM Re: Lowrance Setup Help [Re: Jigfish]
Mike_Kelley Offline

Registered: 11/07/13
Posts: 461
Loc: Irving texas
Tom... Slade... 817-797-8762

Mike kelley
Irving / Fork (Fishermans Camp)

#11202259 - 11/02/15 06:29 PM Re: Lowrance Setup Help [Re: Jigfish]
Im RICK JAMES Online   happy
Pro Angler

Registered: 02/13/09
Posts: 653
Loc: Alvord,tx
If it's like mine you have to switch units in the screen. It shows which unit it's showing on screen and just touch and it will switch to "this unit". You can the one up front and transducer from back and vice versa
It's a dog eat dog world and I'm wearing milkbone underwear

2015 Skeeter ZX225 (Lil Mule)

#11202899 - 11/03/15 07:43 AM Re: Lowrance Setup Help [Re: Jigfish]
jfdawson Offline
Pro Angler

Registered: 06/21/05
Posts: 841
Loc: Frisco, Texas
The settings for all of that is under Data Sources. Depending on what software version you're running it located in different places. Under data sources, you able to click the check boxes on what sensors or transducers map to which units.


© 1998-2016 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide