Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
5lbtest, Short fuse 8_5, flymt, ken1, bbrandog
106356 Registered Users
Top Posters
TexDawg 86916
hopalong 78789
Pilothawk 75561
JDavis7873® 67385
John175 ® 65721
FattyMcButterpants 60793
Derek 🐝 58856
Tritonman 57718
LoneStarSon® 53702
SkeeterRonnie 53100
facebook
Forum Stats
106356 Members
61 Forums
861866 Topics
12249968 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#11161158 - 10/13/15 10:28 AM Lowrance Setup Help
Jigfish Offline
Extreme Angler

Registered: 02/28/03
Posts: 2867
Loc: Tx
I have a New Boat and have an Gen 2 HDS7 (bow, trolling motor), Gen 2 HDS9 (Console) and Gen 1 HDS10 (Console)all Networked together. Is there someone I can call to help me set up my units? I have them set wrong. I think I have my HDS7 as default. When I raise my trolling motor I loose temp and depth on console and I don't have any sonar on the HDS 9 (console). It's a new boat and if I have to have Fun and Sun set them up when I take it back in for check up but don't want to wait that long. So any help would be great....
_________________________
Thanks,

Kaufman High School Boat Captain

The weak call it obsession, the strong call it dedication!
Jigfish


Top
#11161789 - 10/13/15 03:30 PM Re: Lowrance Setup Help [Re: Jigfish]
GhostRider32 Offline
Extreme Angler

Registered: 05/15/15
Posts: 1414
http://texasfishingforum.com/forums/ubbthreads.php/ubb/showflat/Number/11155380/Searchpage/1/Main/896054/Words/slade/Search/true/Re:_Another_"Slade_do#Post11155380


Edited by GhostRider32 (10/13/15 03:30 PM)

Top
#11161809 - 10/13/15 03:40 PM Re: Lowrance Setup Help [Re: Jigfish]
Mike_Kelley Offline
Angler

Registered: 11/07/13
Posts: 499
Loc: Lake Fork, Texas (Wolf Creek)
Tom... Slade... 817-797-8762
_________________________


Mike kelley
Lake Fork Inn B&B taking reservations soon.

Top
#11202259 - 11/02/15 06:29 PM Re: Lowrance Setup Help [Re: Jigfish]
Im RICK JAMES Online   happy
Extreme Angler

Registered: 02/13/09
Posts: 1063
Loc: Alvord,tx
If it's like mine you have to switch units in the screen. It shows which unit it's showing on screen and just touch and it will switch to "this unit". You can the one up front and transducer from back and vice versa
_________________________
Fully sponsored by my mom

2015 Skeeter ZX225

Top
#11202899 - 11/03/15 07:43 AM Re: Lowrance Setup Help [Re: Jigfish]
jfdawson Online   happy
Pro Angler

Registered: 06/21/05
Posts: 897
Loc: Frisco, Texas
The settings for all of that is under Data Sources. Depending on what software version you're running it located in different places. Under data sources, you able to click the check boxes on what sensors or transducers map to which units.

Top



© 1998-2017 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide