Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
cmercertx, Texoma Striper Fishing, Paw17, RTYWER, shanester
105898 Registered Users
Top Posters
TexDawg 86318
hopalong 78529
Pilothawk 75152
JDavis7873® 67382
John175 ® 65046
FattyMcButterpants 60793
Derek 🐝 58490
Tritonman 57642
LoneStarSon® 53401
SkeeterRonnie 53007
facebook
Forum Stats
105898 Members
60 Forums
804674 Topics
10169387 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#11155346 - 10/09/15 11:14 PM Linking graphs
Pantera III Offline
Outdoorsman

Registered: 11/07/10
Posts: 176
Loc: Pittsburg, TX
What will I need to link my console and bow graph? I have a hds8 gen 2 at console and a hds5 gen 1at the bow. I already have both hooked up to lss2 box, so I can share waypoints and see the lss transducer in the back up front. What I mainly want to do, if it is possible, is to be able to see my map chip, which is in the unit on the console, up front. Or will I have to buy a second chip? Also I have never updated either graph if that matters. I'm assuming the I need to connect via nema 2k but I'm not sure what all I will need to purchase. Any help will be greatly appreciated.

Top
#11155418 - 10/10/15 05:36 AM Re: Linking graphs [Re: Pantera III]
Dayne Online   content
Extreme Angler

Registered: 12/16/06
Posts: 2978
Gen I units can not share mapping. You will have to get another unit or another map card.

Top
#11155521 - 10/10/15 08:20 AM Re: Linking graphs [Re: Pantera III]
Pantera III Offline
Outdoorsman

Registered: 11/07/10
Posts: 176
Loc: Pittsburg, TX
I was afraid of that. Thanks Dayne

Top



© 1998-2017 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide