Main Menu
Newest Members
arseniz, Scottdale71, Minnow Daddy, crappyfisher123, H2O Express
107397 Registered Users
Top Posters
TexDawg 88126
hopalong 78894
Pilothawk 76187
JDavis7873® 67390
John175® 66813
FattyMcButterpants 60846
Derek 🐝 59758
Tritonman 57923
LoneStarSon® 54255
SkeeterRonnie 53300
Forum Stats
107397 Members
60 Forums
804437 Topics
10189604 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#10901973 - 06/07/15 09:04 PM Lowrance help
wacky freak Offline

Registered: 05/14/10
Posts: 52
I got 2 hds 10 gen 2. My front depth finder will not read my mapping card in the rear unit. My structure scan on the front unit also says no source. I think my data cable may be bad. What you guys think.

#10902027 - 06/07/15 09:33 PM Re: Lowrance help [Re: wacky freak]
SRitchey Offline
Pro Angler

Registered: 10/31/13
Posts: 724
Loc: McKinney, TX
That's what it sounds like to me.

#10902342 - 06/08/15 06:54 AM Re: Lowrance help [Re: wacky freak]
BThomas Offline
TFF Celebrity

Registered: 02/15/09
Posts: 7750
Loc: Rockwall,Tx
Check to see if networking is turned off

#10902469 - 06/08/15 08:14 AM Re: Lowrance help [Re: wacky freak]
ezbassin Offline
TFF Guru

Registered: 01/15/04
Posts: 13063
Loc: Mansfield, Tx.
Check the cable and connections. What transducer do you have on the front unit. It should have an HDI transducer to give you sonar and down scan. You need to tell the front unit what transducer is connected to it for it to read correctly.

#10903826 - 06/08/15 04:31 PM Re: Lowrance help [Re: wacky freak]
wacky freak Offline

Registered: 05/14/10
Posts: 52
It was the yellow etherlink cable. Put a new cable in and works like a champ. Thanks for the suggestions

#10904038 - 06/08/15 06:01 PM Re: Lowrance help [Re: wacky freak]
H B Online   content

Registered: 09/15/14
Posts: 161
If you're trying to see the rear unit Map on the front unit I don't think you can do that without installing the same SD card. In other words, I believe you have to purchase and install another SD card in the front unit. But you still should able to see waypoints if they're linked, just on the lowrance default map.

Edited by H B (06/08/15 06:03 PM)


© 1998-2017 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide