Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
WhateverFloatsYourBoat, Bigfishingman2008, papawppc, virnigc, jwc23
108029 Registered Users
Top Posters
TexDawg 88650
hopalong 78895
Pilothawk 76395
John175® 67605
JDavis7873® 67390
FattyMcButterpants 60868
Derek 🐝 60292
Tritonman 57997
LoneStarSon® 54411
SkeeterRonnie 53367
facebook
Forum Stats
108029 Members
60 Forums
811531 Topics
10277844 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#10901973 - 06/07/15 09:04 PM Lowrance help
wacky freak Offline
Outdoorsman

Registered: 05/14/10
Posts: 52
I got 2 hds 10 gen 2. My front depth finder will not read my mapping card in the rear unit. My structure scan on the front unit also says no source. I think my data cable may be bad. What you guys think.

Top
#10902027 - 06/07/15 09:33 PM Re: Lowrance help [Re: wacky freak]
SRitchey Offline
Pro Angler

Registered: 10/31/13
Posts: 724
Loc: McKinney, TX
That's what it sounds like to me.
_________________________
Steve


Top
#10902342 - 06/08/15 06:54 AM Re: Lowrance help [Re: wacky freak]
BThomas Online   content
TFF Celebrity

Registered: 02/15/09
Posts: 7867
Loc: Rockwall,Tx
Check to see if networking is turned off

Top
#10902469 - 06/08/15 08:14 AM Re: Lowrance help [Re: wacky freak]
ezbassin Online   content
TFF Guru

Registered: 01/15/04
Posts: 13137
Loc: Mansfield, Tx.
Check the cable and connections. What transducer do you have on the front unit. It should have an HDI transducer to give you sonar and down scan. You need to tell the front unit what transducer is connected to it for it to read correctly.

Top
#10903826 - 06/08/15 04:31 PM Re: Lowrance help [Re: wacky freak]
wacky freak Offline
Outdoorsman

Registered: 05/14/10
Posts: 52
It was the yellow etherlink cable. Put a new cable in and works like a champ. Thanks for the suggestions

Top
#10904038 - 06/08/15 06:01 PM Re: Lowrance help [Re: wacky freak]
H B Offline
Outdoorsman

Registered: 09/15/14
Posts: 161
If you're trying to see the rear unit Map on the front unit I don't think you can do that without installing the same SD card. In other words, I believe you have to purchase and install another SD card in the front unit. But you still should able to see waypoints if they're linked, just on the lowrance default map.


Edited by H B (06/08/15 06:03 PM)
_________________________


Top



© 1998-2018 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide