Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
BigBoater2017, mavgeorge82, Cheryl How, DOFC, specsultan
106392 Registered Users
Top Posters
TexDawg 86962
hopalong 78792
Pilothawk 75590
JDavis7873® 67385
John175 ® 65747
FattyMcButterpants 60793
Derek 🐝 58916
Tritonman 57724
LoneStarSon® 53725
SkeeterRonnie 53105
facebook
Forum Stats
106392 Members
61 Forums
862268 Topics
12255337 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#10899940 - 06/06/15 05:32 PM Live well issue
fowlthing Offline
Green Horn

Registered: 05/11/15
Posts: 4
Have a new to me 2011 ranger 522

And I messed with the live well pump out valve. And now one of the pumps gets hot and overheats.

The port side pump works fine. But if I hit the L M H button the second pump tries to work and the panel light starts flashing. And the whole electrical system locks up. Have to throw off main breaker in the battery compartment.

Any thoughts are welcome.

Manual is at home and can't find one online

Top
#10901823 - 06/07/15 08:03 PM Re: Live well issue [Re: fowlthing]
NITRO Z8 Online   content
Pro Angler

Registered: 07/06/07
Posts: 570
Loc: fortworth tx, tarrant co.
Sounds like the wires are crossed and if possible can you unplug it and take it out and look to see if it's clogged and check the wires, Then plug your other one in it's place and see if you get the same affects? Then you could pretty well figure it out from there.

Top



© 1998-2017 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide