Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
tiki, SPAWN, Dayl, GTFish, SLS4
107768 Registered Users
Top Posters
TexDawg 88390
hopalong 78895
Pilothawk 76323
JDavis7873® 67390
John175® 67225
FattyMcButterpants 60846
Derek 🐝 60041
Tritonman 57954
LoneStarSon® 54318
SkeeterRonnie 53337
facebook
Forum Stats
107768 Members
60 Forums
858017 Topics
12234094 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#10898178 - 06/05/15 04:17 PM Maybe the linkage is messed up????
Jerrybign Offline
TFF Celebrity

Registered: 10/10/01
Posts: 6962
Loc: Forney, Texas USA
I don't know what the problem is, but, my old '94 90 horse Force starts up as goood as always, idles just fine, but won't get any speed. If I take the cowling off, the 3 carbs are tied together with a rod for the accelerator. When I have the boat in the water, I can push down on the rod and it runs like a screaming machine. yeah...I ain't any better at being a mechanic and sure can't describe it any bettter. GOOD GRIEF!!
_________________________
Religion is a guy in church thinking about fishing. Relationship is a guy fishing thinking about God!




Top
#10898372 - 06/05/15 06:12 PM Re: Maybe the linkage is messed up???? [Re: Jerrybign]
gary purdy Offline
TFF Guru

Registered: 05/24/03
Posts: 11402
Loc: Littlefield Tx & Lake A. H. US...
Look at the arm your talking about when you move the control. What does it do? doesn't have to be in the water running. Sounds like something on the linkage came loose or the cable broke.
_________________________
The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything. Remember what He has done and remember that He is not done yet!-- GOD IS GOOD

Top



© 1998-2018 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide