Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
BigBen_TX, Tom_Doe, VnJ, Tony Funes, outdoorlife1984
106385 Registered Users
Top Posters
TexDawg 86947
hopalong 78792
Pilothawk 75584
JDavis7873® 67385
John175 ® 65743
FattyMcButterpants 60793
Derek 🐝 58886
Tritonman 57724
LoneStarSon® 53718
SkeeterRonnie 53105
facebook
Forum Stats
106385 Members
61 Forums
862172 Topics
12253966 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#10891406 - 06/02/15 09:15 PM Lowrance "GPS module not responding"
HornedFrog'07 Offline
Outdoorsman

Registered: 05/31/11
Posts: 197
Loc: Dallas, TX
Have an older lowrance unit that just recently started giving me the "GPS module not responding" message. Sonar and everything else works great. Is it something with the white circular device? The lowrance? Batteries? Any help would be appreciated.
_________________________
____________________________________________________________

"Fight em till hell freezes over, then fight em on ice"

Top
#10891487 - 06/02/15 09:43 PM Re: Lowrance "GPS module not responding" [Re: HornedFrog'07]
Tiltman Online   content
TFF Celebrity

Registered: 05/21/04
Posts: 5941
Loc: Wylie,Texas
Yes it has lost power or is bad

Top
#10896777 - 06/04/15 11:23 PM Re: Lowrance "GPS module not responding" [Re: HornedFrog'07]
machinist Offline
Extreme Angler

Registered: 08/22/06
Posts: 1757
Loc: Lake Graham, Lot 30
The only 2 things that cause you to get this are low voltage or the GPS module is
bad. Most times it is low voltage caused by a bad or low battery.

Johnny
_________________________
I fish on the edge and stay out of the middle

99 BassCat Jag w/225 Merc Optimax

Top
#10896966 - 06/05/15 07:07 AM Re: Lowrance "GPS module not responding" [Re: HornedFrog'07]
Lucky Al Offline
Extreme Angler

Registered: 08/17/04
Posts: 2414
Loc: Rio Grande Valley
Or bad connection

Top
#10897344 - 06/05/15 10:05 AM Re: Lowrance "GPS module not responding" [Re: HornedFrog'07]
BassBucknBeer Offline
Angler

Registered: 08/24/13
Posts: 397
Loc: Rockwall,TX
My hds8 did this once and I had to go into the gps settings and re select the internal antenna... just a thought.

Top



© 1998-2017 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide