Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
cmercertx, Texoma Striper Fishing, Paw17, RTYWER, shanester
105898 Registered Users
Top Posters
TexDawg 86314
hopalong 78525
Pilothawk 75148
JDavis7873® 67382
John175 ® 65042
FattyMcButterpants 60793
Derek 🐝 58485
Tritonman 57642
LoneStarSon® 53398
SkeeterRonnie 53007
facebook
Forum Stats
105898 Members
60 Forums
854646 Topics
12172484 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#10891406 - 06/02/15 09:15 PM Lowrance "GPS module not responding"
HornedFrog'07 Offline
Outdoorsman

Registered: 05/31/11
Posts: 197
Loc: Dallas, TX
Have an older lowrance unit that just recently started giving me the "GPS module not responding" message. Sonar and everything else works great. Is it something with the white circular device? The lowrance? Batteries? Any help would be appreciated.
_________________________
____________________________________________________________

"Fight em till hell freezes over, then fight em on ice"

Top
#10891487 - 06/02/15 09:43 PM Re: Lowrance "GPS module not responding" [Re: HornedFrog'07]
Tiltman Online   content
TFF Celebrity

Registered: 05/21/04
Posts: 5905
Loc: Wylie,Texas
Yes it has lost power or is bad

Top
#10896777 - 06/04/15 11:23 PM Re: Lowrance "GPS module not responding" [Re: HornedFrog'07]
machinist Offline
Extreme Angler

Registered: 08/22/06
Posts: 1752
Loc: Lake Graham, Lot 30
The only 2 things that cause you to get this are low voltage or the GPS module is
bad. Most times it is low voltage caused by a bad or low battery.

Johnny
_________________________
I fish on the edge and stay out of the middle

99 BassCat Jag w/225 Merc Optimax

Top
#10896966 - 06/05/15 07:07 AM Re: Lowrance "GPS module not responding" [Re: HornedFrog'07]
Lucky Al Online   content
Extreme Angler

Registered: 08/17/04
Posts: 2404
Loc: Rio Grande Valley
Or bad connection

Top
#10897344 - 06/05/15 10:05 AM Re: Lowrance "GPS module not responding" [Re: HornedFrog'07]
BassBucknBeer Offline
Angler

Registered: 08/24/13
Posts: 396
Loc: Rockwall,TX
My hds8 did this once and I had to go into the gps settings and re select the internal antenna... just a thought.

Top



© 1998-2017 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide