Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
legend211alpha, Bill51, joelgraphics, BeardedBassin, TexasTwoGunz
105439 Registered Users
Top Posters
TexDawg 85609
hopalong 78097
Pilothawk 74935
JDavis7873® 67382
John175 ® 64326
FattyMcButterpants 60667
Derek 🐝 58029
Tritonman 57517
LoneStarSon® 53055
SkeeterRonnie 52940
facebook
Forum Stats
105439 Members
60 Forums
798278 Topics
10090362 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#10891406 - 06/02/15 09:15 PM Lowrance "GPS module not responding"
HornedFrog'07 Offline
Outdoorsman

Registered: 05/31/11
Posts: 197
Loc: Dallas, TX
Have an older lowrance unit that just recently started giving me the "GPS module not responding" message. Sonar and everything else works great. Is it something with the white circular device? The lowrance? Batteries? Any help would be appreciated.
_________________________
____________________________________________________________

"Fight em till hell freezes over, then fight em on ice"

Top
#10891487 - 06/02/15 09:43 PM Re: Lowrance "GPS module not responding" [Re: HornedFrog'07]
Tiltman Offline
TFF Celebrity

Registered: 05/21/04
Posts: 5845
Loc: Wylie,Texas
Yes it has lost power or is bad

Top
#10896777 - 06/04/15 11:23 PM Re: Lowrance "GPS module not responding" [Re: HornedFrog'07]
machinist Offline
Extreme Angler

Registered: 08/22/06
Posts: 1752
Loc: Lake Graham, Lot 30
The only 2 things that cause you to get this are low voltage or the GPS module is
bad. Most times it is low voltage caused by a bad or low battery.

Johnny
_________________________
I fish on the edge and stay out of the middle

99 BassCat Jag w/225 Merc Optimax

Top
#10896966 - 06/05/15 07:07 AM Re: Lowrance "GPS module not responding" [Re: HornedFrog'07]
Lucky Al Online   content
Extreme Angler

Registered: 08/17/04
Posts: 2398
Loc: Rio Grande Valley
Or bad connection

Top
#10897344 - 06/05/15 10:05 AM Re: Lowrance "GPS module not responding" [Re: HornedFrog'07]
BassBucknBeer Offline
Angler

Registered: 08/24/13
Posts: 396
Loc: Rockwall,TX
My hds8 did this once and I had to go into the gps settings and re select the internal antenna... just a thought.

Top



© 1998-2017 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide